1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπούντουτσνοστ - Μπρέινταμπλικ

Προϊστορία

30/6/2023 ΜπούντουτσνοστΜπρέινταμπλικ 0 - 5
28/7/2022 ΜπούντουτσνοστΜπρέινταμπλικ 2 - 1
21/7/2022 ΜπρέινταμπλικΜπούντουτσνοστ 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 10,462 9.3%
X
€ 12,712 11.3%
2
€ 89,179 79.4%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

72 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

7

3

Σουτ εκτός εστίας

4

36%

Κατοχή μπάλας

64%

2

Οφσάιντ

5

2

Κίτρινες κάρτες

0

1

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

5

14

Φάουλ

17

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Kopavogsvoellur
  • Χωρητικότητα: 3009
  • Θεατές: 845
Για μία θέση στον πρώτο προκριματικό γύρο

Για μία θέση στον πρώτο προκριματικό γύρο

Η πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου, Μπούντουτσνοστ και η πρωταθλήτρια Ισλανδίας, Μπρέινταμπλικ αναμετρούνται στην έδρα της δεύτερης για τον τελικό του προ-προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο νικητής θα κερδίσει εισιτήριο στον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας έτσι μίνιμουμ τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Τι ισχύει: Μονό παιχνίδι που διεξάγεται στο Κόπαβογκουρ της Ισλανδίας (έδρα της Μπρέινταμπλικ) για την πρόκριση στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στο μονοπάτι των πρωταθλητών, εκεί όπου περιμένει η Σάμροκ Ρόβερς από την Ιρλανδία. Ο ηττημένος συνεχίζει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, στο μονοπάτι των πρωταθλητών. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

* Τεχνητός χλοοτάπητας.

Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στον ημιτελικό της Τρίτης με την Ατλέτικ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες παίρνοντας τη νίκη με 3-0 απέναντι στους πρωταθλητές Ανδόρας. Έθεσε από νωρίς ισχυρές βάσεις νίκης παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με πέναλτι (14’ Σέκουλιτς) και αυτογκόλ (21’) αλλά στη συνέχεια κινδύνευσε σε δύο περιπτώσεις με τη μείωση του σκορ. Το δεύτερο γκολ του Σέκουλιτς στο 60’ όμως έριξε ταφόπλακα στις ελπίδες των αντιπάλων για επιστροφή στο ματς και «σφράγισε» τη νίκη-πρόκριση της ομάδας στο σημερινό τελικό.

Αντίπαλος της η οικοδέσποινα Μπρένταμπλικ, η οποία την απέκλεισε πέρσι στον 2ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ με 2-3 συνολικό σκορ (2-1 εντός, 0-2 εκτός). Συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 10η σερί χρονιά αλλά δεν έχει μεγάλες διακρίσεις με εξαίρεση την πρόκριση επί της Αστάνα σε μονό ματς τη σεζόν 2020-21.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε το τουρνουά στην Ισλανδία. Όλοι το θέλουμε. Παρακολουθήσαμε το παιχνίδι της Μπρέινταμπλικ, είναι απαραίτητο να βρεθούμε στο υψηλότερο επίπεδο και να μη χάσουμε τη συγκέντρωση μας για ούτε μία στιγμή. Νίκησαν δίκαια τους πρωταθλητές του Σαν Μαρίνο αλλά δυσκολεύτηκαν αρκετά στο πρώτο μέρος» δήλωσε ο πρωταγωνιστής της στον ημιτελικό Σέκουλιτς.

Πέρσι επέστρεψε στην κορυφή του ποδοσφαίρου του Μαυροβούνιου κατακτώντας το 6ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και τρίτο την τελευταία τετραετία. Τα κατάφερε υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Σουτιέσκα Νίκσιτς χάρη στο «διπλό» της τελευταίας αγωνιστικής στην έδρα της Μόρναρ Μπαρ. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 20 νίκες, 10 ισοπαλίες και 6 ήττες με 61-37 τέρματα.

Έχει δύο μειονεκτήματα εν όψει του σημερινού αγώνα. Το πρώτο ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό σε σχέση με την αντίπαλο της αφού έχει δώσει μόνο ένα επίσημο παιχνίδι, αυτό της Τρίτης. Το δεύτερο έχει να κάνει με το γεγονός πως είναι ουσιαστικά νέα ομάδα λόγω των πολλών προσθαφαιρέσεων το καλοκαίρι. Σε σχέση με πέρσι έχουν αποχωρήσει πέντε πολύτιμα στελέχη. Ο λόγος για τον στόπερ Σίμιτς (27/4), τους εξτρέμ Πέτροβιτς (29/7, 9 ασίστ), Κνέζεβιτς (23/4, 6 ασίστ) και τους επιθετικούς χαφ Τέρζιτς (30/2) και Λουσέρο (24/3, 6 ασίστ). Ως εκ τούτου θα είναι αρκετά αλλαγμένη από τη μέση και μπροστά. Προχώρησε σε τέσσερις προσθήκες από την εγχώρια αγορά και αυτή της Σλοβακίας αποκτώντας τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Αλμέιδα (Ζλάτε Μόραβτσε), τον ομοθεσίτη Γκάσεβιτς (Ρούνταρ Πλιέβλιτσα), τον χαφ Μπρνόβιτς (Πέτροβατς) και τον στόπερ Σέκλιτς (Μιχαλόβτσε). Παράλληλα αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει ο 17χρονος χαφ Άτζιτς ο οποίος σημείωσε 3 γκολ και 3 ασίστ σε 23 ματς πέρσι και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ανερχόμενα ταλέντα στη χώρα.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτίει δεύτερη ο βασικός μπακ Ραζνάτοβιτς που είχε τιμωρηθεί στο περσινό ματς με την Μπρένταμπλικ.Διέλυσε με 7-1 την πρωταθλήτρια του Σαν Μαρίνο Τρε Πένε και προκρίθηκε στον τελικό του προ-προκριματικού γύρου όπου θα αντιμετωπίσει την Μπούντουτνοστ. Προηγήθηκε νωρίς με 2-0 (6’ Γκούνλαγκσον, 25’ Χλίνσον) και έδειχνε να «καθαρίζει» την υπόθεση νίκη αλλά δέχτηκε τη μείωση στο 31’ από στατική φάση. Δεν πτοήθηκε, πήρε εκ νέου προβάδισμα τριών τερμάτων στο φινάλε του ημιχρόνου (45+2’) και στην επανάληψη έκανε περίπατο πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ μετά το 65’ (67’ Σιγκούρνταρσον, 74’ Έιναρσον, 89’ Γκούνλαγκσον, 90+2’ Χλίνσον).

Στα χαρτιά δίνεται ως φιλοξενούμενη στον τελικό με την Μπούντουτσνοστ ωστόσο πρόκειται για την οικοδέσποινα του τουρνουά αφού το Final-Four διεξάγεται στην έδρα της. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά μετά τον περσινό Ιούλιο στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, με την ίδια να παίρνει τη νίκη-πρόκριση με 3-2 συνολικό σκορ (2-0 εντός, 1-2 εκτός). Στη συνέχεια έπεσε πάνω στην τουρκική Μπασακσεχίρ γνωρίζοντας βαρύ αποκλεισμό με συνολικό σκορ 1-6. Συμμετέχει για πέμπτη σερί χρονιά σε ευρωπαϊκά προκριματικά, τις δύο προηγούμενες έφτασε έως τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ως πρωταθλήτρια Ισλανδίας αφού πέρσι κατέκτησε τον τίτλο για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από 12 χρόνια. Τη φετινή σεζόν πάντως δε δείχνει πως μπορεί να διατηρήσει τα σκήπτρα αφού μετά από 13 αγωνιστικές βρίσκεται στη ν3η θέση και στο -10 από την πρωτοπόρο Βίκινγκουρ. Στο τελευταίο της ματς γνώρισε συντριβή με 5-2 από την Κοπάβογκουρ και αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα (0-3-1). Βγάζει προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι έχοντας δεχτεί 20 γκολ σε 13 παιχνίδια και δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στον ημιτελικό με την πρωταθλήτρια του Σαν Μαρίνο.

Στα αβαντάζ της στο σημερινό πέρα από τον παράγοντα έδρα ότι έχει αγωνιστικό ρυθμό αφού το πρωτάθλημα Ισλανδίας βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο τεχνικός της ομάδας, Θόρβαλντσον σκιαγράφησε το προφίλ της Μπούντουτνοστ λέγοντας: «Νομίζω δεν μπορείς να περιμένεις κάτι άλλο πέρα από ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουν δυνατή ομάδα με δυνατά κορμιά και έχουν αλλάξει. Έχουν φέρει πιο βαριούς και μεγαλόσωμους παίκτες, επομένως θα χρειαστεί να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σκληρά. Νομίζω είμαστε σε καλή κατάσταση όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, είμαστε πιο ελαφριοί και πρέπει να κινηθούμε πιο γρήγορα και να τους τρέξουμε. Είναι μια κλασσική ομάδα 4-2-3-1 με δυνατούς αμυντικούς. Ο σέντερ φορ (Σέκουλις) είναι πολύ δυνατός, έπαιζε στην Κορέα και ήρθε τον Γενάρη. Είναι πολύ επικίνδυνοι στις στατικές φάσεις με τους αμυντικούς να προωθούνται. Ειδικά ο δεξιός μπακ (Ιγκγιάτοβιτς) είναι εξαιρετικά επικίνδυνος επιθετικά. Είναι μια καλή ομάδα, καλά δουλεμένη και με πολλά μεγαλόσωμα κορμιά που είναι δύσκολο να μαρκάρεις στις στατικές φάσεις».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα. Μακροχρόνια εκτός ο επιθετικός χαφ Γιοχάνεσεν (5/1).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δικαίως φαβορί η Μπρέινταμπλικ η οποία παίζει στην έδρα της, παρότι στα χαρτιά δίνεται φιλοξενούμενη, και είναι σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά, αφού το πρωτάθλημα Ισλανδίας βρίσκεται σε εξέλιξη. Βέβαια δεν αποτελεί σαφώς κάποιο μεγαθήριο για να δίνεται τόσο χαμηλά, αλλά η ετοιμότητα παίζει μεγάλο ρόλο αυτήν την περίοδο, πόσο μάλλον όταν η Μπούντουτσνοστ έχασε βασικά στελέχη στη μεταγραφική περίοδο και οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Στέκονταν στο 1.85+ το «διπλό» αλλά πλέον υποχώρησε αρκετά και θα το προσπεράσουμε. Καλή εναλλακτική το όβερ, και οι δύο ομάδες είναι δυνατές επιθετικά αλλά ανασταλτικά έδωσαν δικαιώματα στους ημιτελικούς απέναντι σε αρκετά αδύναμους αντιπάλους.

FACTS

  • Η ομάδα Μπούντουτσνοστ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.12 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Μπρέινταμπλικ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπρέινταμπλικ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.11 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπούντουτσνοστ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 4.50 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μπούντουτσνοστ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μπούντουτσνοστ - Τελ. αγώνες
4/5/2024
Άρσεναλ Τιβάτ
Μπούντουτσνοστ
27/4/2024
Μπούντουτσνοστ
Σουτιέσκα Νίκσιτς
2 - 2
21/4/2024
Γιεζέρο
Μπούντουτσνοστ
3 - 1
13/4/2024
Μπούντουτσνοστ
Ρούνταρ Πλιέβλια
3 - 1
9/4/2024
Ντέσιτς Τούζι
Μπούντουτσνοστ
1 - 1
3/4/2024
Μπούντουτσνοστ
ΟΦΚ Μλαντόστ DG
1 - 2
30/3/2024
Μπούντουτσνοστ
Πετροβάτς
2 - 0
23/3/2024
Μπεσίκτας
Μπούντουτσνοστ
5 - 1
17/3/2024
Μόρναρ Μπαρ
Μπούντουτσνοστ
1 - 0
13/3/2024
Γιεντίστβο Μπιέλο Πόλιε
Μπούντουτσνοστ
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο akis55, με το υψηλότερο yield +5.13% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες