11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπορντό - Κλερμόν

8/8/2021 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 398
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 984 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κλερμόν - Μπορντό στις 22/9/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 35' Kalu Samuel

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 82' Bayo Mohamed
  2. 93' Dossou Jodel

      Προϊστορία

      22/9/2022 ΚλερμόνΜπορντό 3 - 2
      27/2/2022 ΚλερμόνΜπορντό 1 - 1
      8/8/2021 ΜπορντόΚλερμόν 0 - 2
      8/1/2017 ΚλερμόνΜπορντό 0 - 1
      23/7/2015 ΚλερμόνΜπορντό 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 82,218 35.2%
      X
      € 37,904 16.2%
      2
      € 113,753 48.6%
      Over
      € 6,129 18.6%
      Under
      € 26,897 81.4%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      43 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stade Matmut Atlantique
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 42115
      Ελπίζουν σε αναγέννηση με Πέτκοβιτς οι Γιρονδίνοι, χωρίς άγχος οι πρωτάρηδες της Κλερμόν

      Ελπίζουν σε αναγέννηση με Πέτκοβιτς οι Γιρονδίνοι, χωρίς άγχος οι πρωτάρηδες της Κλερμόν

      Η Μπορντό φιλοξενεί την Κλερμόν για την πρεμιέρα της Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 12η θέση του περσινού πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν δεύτεροι στη Λιγκ 2 κι επέστρεψαν στα «μεγάλα σαλόνια».

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΠΟΡΝΤΟ

      Έζησε... επικίνδυνα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Κι αυτό συνέβη διότι κατάφερε να κινδυνεύσει με υποβιβασμό, αν και μέχρι τα μέσα της σεζόν βρισκόταν περίπου στη μέση της βαθμολογίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες «στροφές» προκειμένου να ξεμπλέξει οριστικά κι αμετάκλητα από την επικίνδυνη ζώνη. Κι όλα αυτά ενώ είχαν ήδη γίνει γνωστά τα οικονομικά προβλήματα που την ταλάνιζαν, καθώς η αμερικάνικη εταιρεία που είχε στην κατοχή της το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, είχε αποφασίσει να μην βάλει άλλα χρήματα στην ομάδα. Τον περασμένο Ιούνιο έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση για υποβιβασμό λόγω χρεών. Ο σωτήρας όμως βρέθηκε στο πρόσωπο του επιχειρηματία Ζεράρ Λόπεθ. Ο 49χρονος Ισπανολουξεμβούργιος βγήκε μπροστά κι ανέλαβε την ομάδα σώζοντάς τη από το οικονομικό αδιέξοδο. Στόχος της θα είναι ένα καλό πλασάρισμα μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

      Η Μπορντό είχε ξεκινήσει την προετοιμασία της κανονικά παρά την αβεβαιότητα και πρόλαβε να δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια. Όλα τους επί γαλλικού εδάφους με αντιπάλους από τη χώρα. Μέτρησε δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Οι τρεις πρώτοι της αγώνες ήταν με ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών. Νίκησε την Μπερζεράκ και την Καέν κι αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Νιόρ. Ακολούθησε το 1-1 με τη Λοριάν, ενώ με το ίδιο σκορ τελείωσε και η πρόβα τζενεράλε απέναντι στη νεοφώτιστη Τρουά. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς της ήταν Under κι αμφίσκορα.

      Μετά την περσινή ζόρικη σεζόν, ο πολύπειρος Ζαν-Λουί Γκασέ έμενε στον πάγκο στην αρχή της προετοιμασίας, περιμένοντας απλώς τον διάδοχό του. Ο εκλεκτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο Ελβετός τεχνικός ανακοινώθηκε επίσημα μόλις στις 28 Ιουλίου κι αυτό σημαίνει ότι δεν είχε καθόλου χρόνο να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές. Βέβαια μέχρι πριν ένα μήνα ήταν ακόμα προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, οδηγώντας το μέχρι τα προημιτελικά του Euro 2020. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

      Αγωνιστικά Νέα: Απόντες λόγω τραυματισμού ο σέντερ μπακ Μπαΐς και ο εξτρέμ Καλού. Στα «πιτς» ακόμα στράικερ Χουάνγκ και ο επίσης επιθετικός Μάτζα. Στο μεταγραφικό παζάρι, πέρα από την επιστροφή κάποιων δανεικών, μέχρι τώρα έχει αγοράσει μόνο τον Αφρικανό μέσο Σισοκό από το Μάλι. Οι σημαντικότερες αποχωρήσεις ήταν αυτές του επιτελικού μέσου Χατέμ Μπεν Αρφά και του επιθετικού Ντε Πρεβίλ. Αμφότεροι βέβαια έχουν μείνει ελεύθεροι και προς το παρόν δεν έχουν ομάδα.



      ΚΛΕΡΜΟΝ

      Ένα όνειρο πολλών ετών έγινε πέρσι πραγματικότητα. Κι αυτό συνέβη χάρη στην πολύ καλή δουλειά που την έφερε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Λιγκ 2 και παράλληλα στα «μεγάλα σαλόνια», για πρώτη φορά στην ιστορία της. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει περάσει πολλά χρόνια στις χαμηλότερες κατηγορίες. Ο Ελβετός Αχμέτ Σέφερ όταν ανέλαβε τα διοικητικά της ηνία το 2019 είχε αποκαλύψει ότι ονειρευόταν την ομάδα στη Λιγκ 1 μέσα στην επόμενη πενταετία. Πολύ πριν ολοκληρωθεί όμως αυτή, έχει την ευκαιρία να τη δει στο κορυφαίο επίπεδο του γαλλικού ποδοσφαίρου. Ήταν εξαιρετικά σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και δεν έφτασε τυχαία στους 72 βαθμούς οι οποίοι αποδείχθηκαν αρκετοί να της δώσουν απευθείας την άνοδο, πίσω μόνο από την πρωταθλήτρια Τρουά και μπροστά από την Τουλούζ η οποία τελικά δεν τα κατάφερε στα μπαράζ. Θα προσπαθήσει να χαρεί το ταξίδι της και θα δώσει τα πάντα για να σωθεί.

      Ο ενθουσιασμός που υπάρχει στο εσωτερικό της Κλερμόν φάνηκε και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι σε έξι φιλικούς αγώνες κατάφερε να πανηγυρίσει τέσσερις νίκες κι αναδείχθηκε ισόπαλη σε δύο περιπτώσεις. Παρέμεινε αήττητη αλλά αυτό δεν θα έχει την παραμικρή αξία, αν δεν συνεχίσει το ίδιο καλά και στα επίσημα παιχνίδια της. Στην πρόβα τζενεράλε της νίκησε 3-2 τη Σεντ Ετιέν εκτός έδρας εντυπωσιάζοντας. Τα τέσσερα από τα έξι ματς της ολοκληρώθηκαν Over αλλά κι αμφίσκορα.

      Άγνωστος στο ευρύ κοινό είναι ο προπονητής ο οποίος κάθεται στην άκρη του πάγκου της. Ο λόγος για τον Πασκάλ Γκαστιέν. Ο 57χρονος τεχνικός από τη δυτική Γαλλία δεν έχει καθοδηγήσει ποτέ στο παρελθόν κάποια ομάδα στη Λιγκ 1 και θα αποτελέσει και για εκείνον μία πρωτόγνωρη εμπειρία, έστω κι αν δεν πρόκειται για κάποιον νεαρό κόουτς. Εργάζεται στους «λανσιέρ» από το 2016, αλλά από το 2017 στην πρώτη ομάδα. Θα πρέπει να ανταποκριθεί κι εκείνος στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν κι αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα.

      Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει λόγω τραυματισμού ο αμυντικός χαφ Γιοάν Μανίν. Δεν έχει ενισχυθεί σημαντικά, καθώς έχει αποκτήσει ως ελεύθερους τον εξτρέμ Ρασάνι και τον κεντρικό μέσο Τουρκμέν. Ωστόσο κι όσοι αποχώρησαν από το κλαμπ το έκαναν είτε ελεύθεροι είτε με τη μορφή δανεισμού. Δεν δείχνει ούτε να έχει ενισχυθεί, ούτε να έχει αποδυναμωθεί.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Πολύ δύσκολο καλοκαίρι για την Μπορντό που βρέθηκε πολύ κοντά στον υποβιβασμό λόγω χρεών. Τελικά σώθηκε από τον επιχειρηματία Ζεράρ Λόπεθ. Μάλιστα πριν λίγο καιρό προσέλαβε τον έμπειρο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην Εθνική Ελβετίας. Οι Γιρονδίνοι ξεκινούν τη χρονιά με όνειρα, αλλά το ίδιο ισχύει και για την Κλερμόν. Οι νεοφώτιστοι επιστρέφουν στα «μεγάλα σαλόνια» και δεν επιθυμούν να γίνουν «ασανσέρ». Αρκετά αμφίρροπο ματς και θα πάμε με το αμφίσκορο.

      FACTS

      • Η ομάδα Κλερμόν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.46 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μπορντό, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 1.66 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Λιγκ 1
        17 Κλερμόν 38 36 9 9 20 38:69
        20 Μπορντό 38 31 6 13 19 52:91
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο GEOGLIKOU, με το υψηλότερο yield +6.06% στο [ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες