Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπάνια Λούκα - Ρίο Άβε

17/9/2020 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 903

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 12,621 6.3%
X
€ 4,918 2.5%
2
€ 181,507 91.2%
Over
€ 8,317 48.4%
Under
€ 8,871 51.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

94 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Banja Luka Stadium
Νέος προπονητής και πρόσωπα στη Ρίο Άβε

Νέος προπονητής και πρόσωπα στη Ρίο Άβε

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα υποδέχεται στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη την Ρίο Άβε για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Τι ισχύει:Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής αντιμετωπίζει στην επόμενη φάση την Μπεσίκτας.

* Κεκλεισμένων των θυρών.


ΜΠΟΡΑΤΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ

Έδειξε καλό πρόσωπο στην αναμέτρηση με την Σουτιέσκα Νίκσιτς στον προηγούμενο γύρο, πήρε τη νίκη με 1-0 και προσπαθεί να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στη διοργάνωση. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην ήταν ιδιαίτερα απειλητική και να κινδύνεψε να δεχτεί κάποιο γκολ, στην μοναδική ευκαρία της όμως εντός της αντίπαλης εστίας, ευτύχησε να προηγηθεί με μία ψηλοκρεμαστή προβολή του Βράνιες. Από εκεί και έπειτα κράτησε σχετικά εύκολα το προβάδισμα της και δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερη πίεση από την αντίπαλο της.

Το πρωτάθλημα της έχει ξεκινήσει από την 1η Αυγούστου και μετά από 7 αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση με 12 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την κορυφή. Την Παρασκευή βέβαια ηττήθηκε εκτός έδρας με 4-2 από την πρωταθλήτρια Σεράγιεβο, σε ένα παιχνίδι που πάλεψε μέχρι το τέλος. Στάθηκε άτυχη στο 11’ καθώς ο Ντανίλοβις έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, απάντησε όμως στο 37’ με ένα σουτ του Ζίλκιτς μέσα από την περιοχή. Πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο μέρος βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ, έμεινε με δέκα παίκτες στο 46’ όμως κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Ντανίλοβιτς στο 71’. Το αριθμητικό της μειονέκτημα βέβαια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια, είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει δύο τέρματα (73’, 89’) και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Συμμετέχει μετά από οκτώ χρόνια και πάλι σε προκριματικά του Europa League, δεν έχει να επιδείξει κάτι σπουδαίο. Ακόμα και τώρα βέβαια το έργο της είναι αρκετά δύσκολο και θα χρειαστεί να κάνει μία μικρή υπέρβαση αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω αποστολής έμεινε ο στόπερ Γιάνινιτς (2/0)

ΡΙΟ ΑΒΕ

Τερμάτισε στην 5η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν και πήρε το τελευταίο εισιτήριο του Europa League έναντι της περσινής έκπληξης Φαμαλικάο. Σχετικά επιτυχημένη χρονιά αν σκεφτεί κανείς ότι οι 4 πρώτες θέσεις στην Πορτογαλία είναι πάνω κάτω κλεισμένες από τις Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπράγκα.

Ο Κάρλος Καρβαχάλ μετά από ένα χρόνο στο τιμόνι της ομάδας αποχώρησε για την Μπράγκα και η διοίκηση αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Μάριο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ιδιαίτερη πείρα σαν πρώτος προπονητής και την περασμένη σεζόν βρέθηκε για μόλις 7 παιχνίδια στον πάγκο της Αλμερία στην Σεγούντα Ντιβιζιόν, απολύθηκε όμως πριν την έναρξη των πλέι οφ ανόδου καθώς δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα απευθείας στην πρώτη κατηγορία.

Αποδυναμώθηκε αισθητά στην επιθετική της γραμμή καθώς αποχώρησε για την Πόρτο ο περσινός πρώτος σκόρερ της Ταρέμι (30/18), ενώ παρελθόν αποτελεί και ο εξτρέμ Νούνο Σάντος. Έληξαν οι δανεισμοί του στόπερ Μεσίας, του μπακ Φιγκέιρας και του μέσου Μουσράτι ενώ αποχώρησαν και παίκτες που δεν είχαν ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής. Αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή ο στόπερ Αντερλάν Σάντος, ήρθαν από τη Σπόρτινγκ ως ελεύθεροι ο φορ Ντάλα και ο μεσοεπιθετικός Ζεράλδες, όπως και ο φορ Αντρέ Περέιρα από την Πόρτο. Πήρε δανεικούς τον μπακ Πίντο από την Γκρασχόπερς και τον μεσοεπιθετικό Μεσίνο από την Μάντσεστερ Σίτι.

«Έχουμε στόχο να φτάσουμε ως τους ομίλους αλλά η κλήρωση δεν ήταν πολύ βολική για εμάς. Ελπίζουμε να κερδίσουμε αλλά έχουμε μία δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία ομάδα που ήδη έχει αρχίσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Αν περάσουμε θα αντιμετωπίσουμε την Μπεσίκτας μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Πρέπει να έχουμε πίστη», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο μπακ Ζούνιο Ρότσα, ο στόπερ Πινάκερ και ο φορ Ρόναν, ενώ για τεχνικούς λόγους κόπηκε ο μέσος Ντιέγκο Λόπεζ.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα δεν μοιάζει με αντίπαλο που μπορεί να βάλει δύσκολα στην Ρίο Άβε, η οποία αν παρουσιαστεί σοβαρή θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Βέβαια οι Πορτογάλοι έχουν αρκετά νέα πρόσωπα και προπονητή στην ομάδα και λογικά θα πάρει λίγο χρόνο για να "δέσουν". Παίζεται το διπλό.

FACTS

  • Η ομάδα Ρίο Άβε δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.13 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπάνια Λούκα νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 5.00 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπάνια Λούκα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 4.85 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μπάνια Λούκα - Τελ. αγώνες
8/5/2024
Ζρίνσκι Μόσταρ
Μπάνια Λούκα
4/5/2024
Μπάνια Λούκα
Γκοσκ Γκαμπέλα
28/4/2024
Σιρόκι Μπρίγιεγκ
Μπάνια Λούκα
1 - 2
24/4/2024
Μπάνια Λούκα
Ποσούτζε
1 - 0
20/4/2024
Σαράγιεβο
Μπάνια Λούκα
1 - 1
12/4/2024
Μπάνια Λούκα
Σλόγκα Ντόμποϊ
1 - 0
7/4/2024
Βελέζ Μόσταρ
Μπάνια Λούκα
1 - 1
30/3/2024
Μπάνια Λούκα
Ζρίνσκι Μόσταρ
1 - 2
17/3/2024
Μπάνια Λούκα
Ζβιγιέζντα 09
3 - 1
10/3/2024
Ζρίνσκι Μόσταρ
Μπάνια Λούκα
0 - 1
Αναμετρήσεις Ομάδων
17/9/2020
Μπάνια Λούκα
Ρίο Άβε
0 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες