5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΝΣ Μούρα - Άαρχους

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 4,935 17.3%
X
€ 2,734 9.6%
2
€ 20,903 73.2%
Over
€ 2,136 51.6%
Under
€ 2,003 48.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

97 ψήφοι:

Πιο έμπειροι οι Δανοί

Πιο έμπειροι οι Δανοί

Η ΝΣ Μούρα από τη Σλοβενία φιλοξενεί την Άαρχους από τη Δανία για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση τη Νόμε Κάλιου, ενώ οι φιλοξενούμενοι τη Χόνκα.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση με την Αϊντχόφεν εντός έδρας.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΝΣ ΜΟΥΡΑ

Συμμετέχει για δεύτερη φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της απέναντι στη Νόμε Κάλιου από την Εσθονία. Το παιχνίδι δεν διεξήχθη στη χώρα της Βαλτικής όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, λόγω κρουσμάτων Covid-19. Τελικά έλαβε χώρα στη Βουδαπέστη την περασμένη Πέμπτη και η Μούρα πήρε «σβηστά» το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο νικώντας «καθαρά» με 4-0. Το έργο της έγινε πιο εύκολο από τη στιγμή που οι αντίπαλοι έπαιξαν δίχως 15 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας. Από το 17’ έως το 36’ οι Σλοβένοι πέτυχαν τα τέσσερα τέρματά τους, με τον Ζίζεκ να σημειώνει δύο και τον Κόζαρ άλλα δύο. Στη συνέχεια σεβάστηκαν την αδυναμία των Εσθονών κι έριξαν το ρυθμό τους. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και τώρα θα βρουν μπροστά τους μία σαφώς πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα όπως η Άαρχους.

Όσον αφορά την πορεία της Μούρα στην Πρβα Λίγκα, προς το παρόν τα πηγαίνει αρκετά καλά. Παραμένει αήττητη έπειτα από τρεις αγωνιστικές, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα δύο νίκες και μία ισοπαλία. Αυτή στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα την περασμένη Κυριακή. Έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Μάριμπορ. Και τα τέσσερα φετινά επίσημα ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο προπονητής των Σλοβένων Άντε Σιμούντζα υποστήριξε: «Παίξαμε ένα ντέρμπι για το πρωτάθλημα πριν λίγες ημέρες και ο βαθμός που πήραμε ήταν καλός, αν και θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει. Τώρα έχουμε ακόμα ένα ευρωπαϊκό ματς και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο βασικός κεντρικός αμυντικός Μαρούσκο (1/0) ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ δεν θα παίξει και ο επίσης στόπερ Πούτσκο. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί του μεσοεπιθετικού Μπομπίσανιτς.



ΑΑΡΧΟΥΣ

Χωρίς να έχει επίσημο παιχνίδι στα πόδια της κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Χόνκα από τη Φινλανδία. Η διαφορά στην ποιότητα ήταν σημαντική και φάνηκε στο γήπεδο, καθώς η νίκη-πρόκριση ήρθε μετά από ένα «χορταστικό» 5-2 που ήταν πάντως πιο δύσκολο απ’ όσο δείχνει. Άνοιξε το σκορ στο 21’ με τον Τινγκάγκερ και στο 29’ βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Μόρτενσεν. Είδε τους αντιπάλους να μειώνουν στο 35’ με γκολ του Μπόρχα, όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήταν ξανά ο Μόρτενσεν εκείνος ο οποίος από το σημείο του πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 64’ ο Παζ έβαλε ξανά τους φιλοξενούμενους στο κόλπο, όμως στις καθυστερήσεις ο Τένγκστεντ και ο Όλσεν διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον η ομάδα από τη Δανία θα κληθεί να τα βάλει μ’ έναν ακόμα πιο αδύναμο αντίπαλο όπως η σλοβένικη Μούρα.

Στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ Δανίας αντιμετώπισε εντός έδρας τη νεοφώτιστη Βέιλε και τη νίκησε 4-2, σ’ ένα παιχνίδι που έμοιαζε αρκετά μ’ εκείνο κόντρα στη Χόνκα. Προηγήθηκε 3-0 όμως στη συνέχεια χαλάρωσε και οι αντίπαλοι μείωσαν σε 3-2, αγχώνοντάς την. Ξανά στις καθυστερήσεις όμως βρήκε γκολ και πήρε το πρώτο της «τρίποντο». Και τα δύο φετινά επίσημα ματς της ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

«Παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι για το πρωτάθλημα και προσπαθήσω να κάνω ροτέισον για να έχω διαθέσιμους όλους τους παίκτες, στο παιχνίδι με τη Μούρα. Πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για την πρόκριση, όμως σεβόμαστε τους αντιπάλους μας οι οποίοι διαθέτουν ποιοτική ομάδα» ήταν τα λόγια του κόουτς των Δανών Ντέιβιντ Νίλσεν.

Αγωνιστικά Νέα: Τρεις «πονοκέφαλοι». Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Ντικς και Γκέρσμπαχ, όπως και ο μέσος Αμίνι.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μούρα πήρε την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας της την προηγούμενη εβδομάδα, όταν νίκησε σε εξ αναβολής αναμέτρηση τη Νόμε Κάλιου. Πλέον όμως καλείται να υπερπηδήσει ένα σαφώς υψηλότερο εμπόδιο όπως αυτό της Άαρχους. Οι Δανοί στον προηγούμενο γύρο έκαναν επίδειξη δύναμης διαλύοντας τη Χόνκα με 5-2. Διαθέτουν πιο έμπειρο σύνολο και υπάρχει αξία στο ποντάρισμα του διπλού, καθώς συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

FACTS

  • Η ομάδα ΝΣ Μούρα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.73 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Άαρχους δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Άαρχους νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.91 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΝΣ Μούρα νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.20 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/9/2020
ΝΣ Μούρα
Άαρχους
3 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Karampinas, με το υψηλότερο yield +4.50% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες