5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μόλντε - Χοφενχάιμ

18/2/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 764
3 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1184 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Χοφενχάιμ - Μόλντε στις 25/2/2021

Προϊστορία

25/2/2021 ΧοφενχάιμΜόλντε 0 - 2
18/2/2021 ΜόλντεΧοφενχάιμ 3 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 38,450 6.4%
X
€ 45,321 7.6%
2
€ 513,122 86.0%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

161 ψήφοι:

Καιρό χωρίς παιχνίδι η Μόλντε, με πολλές απουσίες η Χόφενχαϊμ

Καιρό χωρίς παιχνίδι η Μόλντε, με πολλές απουσίες η Χόφενχαϊμ

Η Μόλντε υποδέχεται στην πόλη της Βιγιαρεάλ την Χόφενχαϊμ για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Χωρίς επίσημο παιχνίδι από τις 19 Δεκεμβρίου οι γηπεδούχοι.

* Στην ουδέτερη Βιγιαρεάλ η αναμέτρηση λόγω των περιοριστικών μέτρων της νορβηγικής κυβέρνησης για την πανδημία του κορονοϊού.

* Ο πρώτος αγώνας για τους «32» του Europa League, ακολουθεί ο επαναληπτικός σε μια εβδομάδα.

ΜΟΛΝΤΕ

Η Άρσεναλ ήταν το απόλυτο φαβορί του ομίλου και η ίδια ήξερε πως θα παλέψει με την Ραπίντ Βιέννης για την 2η θέση. Από την στιγμή που κατάφερε να την κερδίσει στην Νορβηγία, πήρε τον βαθμό που χρειαζόταν στην Δανία και πέρασε στην επόμενη φάση.

Στο πρωτάθλημα έκλεισε εντυπωσιακά την χρονιά καθώς επιβλήθηκε με 5-0 της Σάρσμποργκ και τερμάτισε έτσι στην 2η θέση. Δεν απείλησε σε κανένα σημείο την πρωταθλήτρια Μπόντο/Γκλιμτ η οποία είχε πάρει από την αρχή την θέση του οδηγού.

Την Κυριακή η ομάδα ταξίδεψε για την Ισπανία όπου άρχισε την προετοιμασία της για τον σημερινό αγώνα. Δεν πρόκειται μάλιστα να επιστρέψει στην βάση της αλλά θα μεταβεί απευθείας στην Γερμανία για την ρεβάνς της άλλης Πέμπτης.

Ο κόουτς Μόε ωστόσο στην συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού αναφέρθηκε στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ ο οποίος με την υπάρχουσα κατάσταση δίνει πλεονέκτημα μόνο στην Χόφενχαϊμ.

«Είμαστε χαρούμενοι με το πως έληξε τελικά το ζήτημα με το γήπεδο, είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι. Όταν παίζουμε το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου είμαστε καλοί, οπότε έχω πίστη», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της Μόλντε, Όλε Έρικ Σταύρουμ.

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησε από την ομάδα ο περσινός της πρώτος σκόρερ Λέκε Τζέιμς (22/13). Πήρε τον φορ Σιγκουρντασον από την Λίλεστρομ, σε δύο μήνες ξεκινάει το πρωτάθλημα της αλλά ο κορμός της είναι ο ίδιος με πέρσι.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα στον όμιλο της με αντιπάλους τις Γάνδη, Λίμπερετς και Ερυθρό Αστέρα, σημείωσε πέντε νίκες και μία ισοπαλία και πήρε άνετη και αήττητη την πρώτη θέση.

Στο πρωτάθλημα βέβαια δεν έχει την πορεία που θα επιθυμούσε καθώς έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και βρίσκεται στην 12η θέση και στο +5 από την παραμονή της. Το Σάββατο ωστόσο έφτασε κοντά σε μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Ντόρτμουντ και μάλιστα εκτός έδρας αλλά στο τέλος περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας.

Από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις της και θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα όμως ο Μπεμπού σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αν και βρέθηκε μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Είδε την αντίπαλο της βέβαια να ανοίγει το σκορ στο 24’, επτά λεπτά μετά ωστόσο είχε την απάντηση, έφυγε ωραία στην αντεπίθεση και έφερε το παιχνίδι στα ίσια με πλασέ του Νταμπούρ. Μπήκε δυνατά στην επανάληψη, ο Νταμπούρ εξιλεώθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες και έκανε το 2-1 στο 51’ και από εκεί και έπειτα κρατούσε με σχετική ευκολία την αντίπαλο της μακριά από την εστία της. Ένα τραγικό λάθος όμως στην άμυνα της στο 81’ έδωσε την ευκαιρία στον Χάαλαντ να ισοφαρίσει και από εκεί και έπειτα δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι.

Με την εικόνα που είχε στα τελευταία λεπτά ο αγώνας έμοιαζε δύσκολο να δεχτεί διαφορετικά γκολ, εκτός αν έκανε ένα τέτοιο λάθος.Μετράει πλέον τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη και το +5 από την παραμονή της δεν της επιτρέπει να νιώθει άνετα. Αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες εδώ και καιρό, αποτελούν ένα μικρό άλλοθι για τα αποτελέσματα αλλά και πάλι έχει προβληματίσει σε αρκετά παιχνίδια με την απόδοση της.

«Έχουμε την φιλοδοξία να περάσουμε. Δεν υποτιμάμε σε καμία περίπτωση την αντίπαλο μας. Η Μόλντε έδειξε στον όμιλο ότι έχει μία δυνατή ομάδα. Πήραμε κάτι από το παιχνίδι απέναντι στην Ντόρτμουντ και τώρα θέλουμε να γίνουμε πιο δραστήριοι στο παιχνίδι με την Μόλντε », τόνισε ο κόουτς Χένες.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Σταφυλίδης (0/0), Γκάιγκερ (9/1), Χίμπνερ (0/0), Μπίτσακτσιτς (2/1) και Ακπογκούμα (13/0) και οι μέσοι Σεσενιόν (11/2) Νόρτνβαϊτ (8/0). Δεν ταξίδεψαν στην Ισπανία ούτε ο φορ Κράμαριτς (16/13), ο επιθετικός Μπελφοντίλ (13/0) και ο εξτρέμ Σκοβ (12/0).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μόλντε έχει να αγωνιστεί εδώ και δύο μήνες, δεν έχει το πλεονέκτημα της έδρας της και η αλήθεια είναι πως οι συνθήκες ευνοούν ακόμα περισσότερο την Χόφενχαϊμ. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν να αντιμετωπίσουν βέβαια πολλές απουσίες, παραμένουν βέβαια το φαβορί. Σε τέτοιες τιμές το διπλό ωστόσο δεν έχει ιδιαίτερη αξία. Η Μολντε δεν θα έχει ιδιαίτερο άγχος, θα ψάξει το γκολ και θα πάμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 11 αγώνες της ομάδας Μόλντε, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Χοφενχάιμ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μόλντε νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 5.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μόλντε νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 5.00 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
25/2/2021
Χοφενχάιμ
Μόλντε
0 - 2
18/2/2021
Μόλντε
Χοφενχάιμ
3 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.85% έπαιξε: 2
  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.35% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες