2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρόκο - Μαλάουι

Προϊστορία

25/1/2022 ΜαρόκοΜαλάουι 2 - 1
22/3/2019 ΜαλάουιΜαρόκο 0 - 0
8/9/2018 ΜαρόκοΜαλάουι 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 860,031 84.4%
X
€ 88,671 8.7%
2
€ 70,828 6.9%
Over
€ 88,883 62.0%
Under
€ 54,480 38.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

83 ψήφοι:

10

Σουτ στην εστία

2

11

Σουτ εκτός εστίας

2

75%

Κατοχή μπάλας

25%

0

Οφσάιντ

3

0

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

10

Κόρνερ

0

4

Αλλαγές

5

11

Φάουλ

18

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Ahmadou Ahidjo
  • Χωρητικότητα: 52000
Δεν δέχεται τον τίτλο του φαβορί το Μαρόκο

Δεν δέχεται τον τίτλο του φαβορί το Μαρόκο

Το Μαρόκο μετά την πρωτιά στον όμιλο αντιμετωπίζει το Μαλάουι που προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε νοκ άουτ φάση.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «16» του Κόπα Άφρικα. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Όποιος προκριθεί θα παίξει με το νικητή του Ακτή Ελεφαντοστού - Αίγυπτος.

ΜΑΡΟΚΟ

Δεν αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες στον όμιλο και τερμάτισε στην κορυφή έχοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία με 2-2 στην τελευταία αγωνιστική με την Γκαμπόν. Αυτά ήταν και τα πρώτα τέρματα που δέχθηκε στη διοργάνωση, αφού επικράτησε της Γκάνας με 1-0 και επί των Κομόρες με 2-0. Αξιοσημείωτο είναι πως απέναντι στην Γκαμπόν προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ μάχιμη ομάδα την Τρίτη, που θέλει να πάει ακόμα πιο μακριά στη διοργάνωση και που παίζει καλό ποδόσφαιρο… Δεν συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι το Μαρόκο είναι φαβορί. Θα πρέπει να οπλιστούμε με αποφασιστικότητα , συγκέντρωση και πειθαρχία. Μην νομίζετε ότι το Μαλάουι είναι εύκολη ομάδα» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς.

Ο εθνικός προπονητής επέμεινε ιδιαίτερα στην υποχρέωση να κερδίσει σε αυτή τη φάση των 16 και να συνεχίσει στον δρόμο που επέλεξε, δηλαδή να πάει όσο πιο μακριά γίνεται.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο μέσος Σερ.

Η αποστολή του Μαρόκου:

Τερματοφύλακες: Μοχαμέντι (Χατάισμπορ), Μπόνο (Σεβίλλη), Ταγκνάουτι (Καζαμπλάνκα)

Αμυντικοί: Σαΐς (Γουλβς), Χακίμι (Παρί, Σεν Ζερμέν), Μπινούν (Αλ Αχλί), Αγκέρντ (Ρεν), Μασίνα (Γουότφορντ), Τσίμι (Φαρ Ραμπάτ), Μαέ (Φερεντσβάρος), Σακλά (Λέουβεν), Ελ Καρουάνι (Ναϊμέγκεν), Αλακούτς (Μετς)

Μέσοι: Φαΐρ (Σίβασπορ), Αμραμπάτ (Φιορεντίνα), Μπαρκόκ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Αμαλαχ (Σταντάρ Λιέγης), Σερ (ΚΠΡ), Λουζά (Γουότφορντ), Ουναΐ(Ανζέ)

Επιθετικοί: Εν-Νεσίρι (Σεβίλλη), Ελ Κάαμπι (Χατάισμπορ), Μπουφάλ (Ανζέ), Ραχίμι (Αλ Αΐν), Μουνίρ Ελ Χαντάντι (Σεβίλλη), Ριάν Μαέ (Φερεντσβάρος), Αμπουκχλάλ (Αλκμααρ), Τισουντάλι (Γάνδη)

ΜΑΛΑΟΥΙ

Ξεκίνησε με ήττα (από τη Γουινέα) τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα, αλλά στη συνέχεια νίκησε τη Ζιμπάουε και στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων έφερε ισοπαλία χωρίς τέρματα με τη Σενεγάλη και προκρίθηκε ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Βρίσκεται στη φάση των 16 για πρώτη φορά στην ιστορία της και αυτό από μόνο του είναι τεράστια επιτυχία. Κόντρα στο Μαρόκο δεν θα παίξει με άγχος και δύσκολα θα ρισκάρει επιθετικά. Αυτή είναι η τρίτη συμμετοχή του Μαλάουι στο Κύπελλο Εθνών, έχοντας εμφανιστεί το 1984 και το 2010.

«Είμαστε μια ομάδα, θέλουμε οι παίκτες μας να είναι στους σωστούς παίκτες την κατάλληλη στιγμή και ο Γκάμπα είναι ένας από αυτούς. Ωστόσο, αυτό πρέπει να επιτευχθεί μέσω ομαδικής εργασίας και αποφασιστικότητας. Προφανώς έχεις επιθετικούς να σκοράρεις, αμυντικούς για να αμυνθείς, χαφ να χτίσεις, τερματοφύλακες να σώσεις, αλλά στο τέλος της ημέρας έχεις ομάδα. Όλη η ομάδα πρέπει να δουλέψει. Δεν ξέρω αν το Μαρόκο έχει πολλές αδυναμίες. Δεν μπορώ να δω πολλές αδυναμίες, αλλά πρέπει απλώς να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε» ανέφερε ο προπονητής, Μάριο Μαρίνικα.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Καχόμπουε (Μπιγκ Μπούλετς), Θόλε (Μάιτι Γ.), Θομ (Σίλβερ Στράικερς), Μουνθάλι (Σίλβρε Στράικερς)

Αμυντικοί: Σανούντι (Μάιτι Γουόντερερς), Εμζάβα (Αμαζούλου), Τσολόπι (Μάιγι Γ.), Τσεμπέζι (Πολοκβουάνε Σίτι), Τσίβα (Μπιγκ Μπούλετς), Φόντγα (Σίλβερ Στράικερς), Τσαζίγια (Σίβιλ Σέρβις Γιουν.), Εντλοβού, Τσιμπαλάνγκα (MAFCO)

Μέσοι: Μπάντα (Σονγκό), Εμχόνε (Μπλου Ίγκλς), Τσίβα (Καμάζου Μπάρακς), Ιντάνε (Μπιγκ Μπούλετς), Πέτρο (Σερίφ Τιρασπόλ), Φίρι (Μπαρόκα)

Επιθετικοί: Εμχάνγκο (Ορλάντο Πάιρετς), Ενγκαλάντε (Σεντ Τζορτζ), Εμπουλού (Μπαρόκα), Τσέστερ (Μάιτι Γ.), Μπάντα (Πολοκβουάνε Σίτι), Μαντίνγκα (Ντίλα Γκόρι), Καλίμα (Σίλβερ Στράικερς)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Μαρόκο έχει πολύτιμους παίκτες στην επιθετική γραμμή και ικανούς να κάνουν τη διαφορά ανά πάσα στιγμή. Οι τυπικά γηπεδούχοι αναμένεται να κυριαρχήσει στο παιχνίδι και το Μαλάουι θα κοιτάξει την άμυνά του. Θα επιλέξουμε το Under.

FACTS

  • Η ομάδα Μαρόκο νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μαρόκο, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Nebula, με το υψηλότερο yield +19.65% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: Over
  • » Ο kifinas, με το υψηλότερο yield +3.90% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες