1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαλάουι - Ζιμπάμπουε

14/1/2022 18:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 106
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 842 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ζιμπάμπουε - Μαλάουι στις 29/7/2022

Προϊστορία

29/7/2022 ΖιμπάμπουεΜαλάουι 0 - 3
23/7/2022 ΜαλάουιΖιμπάμπουε 3 - 0
14/1/2022 ΜαλάουιΖιμπάμπουε 2 - 1
9/7/2021 ΜαλάουιΖιμπάμπουε 2 - 2
11/10/2020 ΜαλάουιΖιμπάμπουε 0 - 0
5/6/2016 ΖιμπάμπουεΜαλάουι 3 - 0
13/6/2015 ΜαλάουιΖιμπάμπουε 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 112,810 22.5%
X
€ 97,134 19.3%
2
€ 292,451 58.2%
Over
€ 31,881 21.2%
Under
€ 118,739 78.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

79 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

5

7

Σουτ εκτός εστίας

5

36%

Κατοχή μπάλας

64%

1

Οφσάιντ

0

2

Κόρνερ

5

12

Φάουλ

14

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Kouekong
  • Χωρητικότητα: 20000
Τελικός για την 3η θέση

Τελικός για την 3η θέση

Μαλάουι και Ζιμπάμπουε συγκρούονται στο Κουεκόνγκ σε παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για την 3η θέση στον όμιλο.

* Στη φάση των ομίλων προκρίνονται οι πρώτες 2 ομάδες της βαθμολογίας και οι 4 καλύτερες τρίτες

ΜΑΛΑΟΥΙ

Ηττήθηκε με 1-0 από την Γουϊνέα στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής αλλά άφησε καλές εντυπώσεις με την παρουσία του. Μπήκε αρκετά μαχητικά στο παιχνίδι, έχοντας 1-2 καλές στιγμές για να προηγηθεί, έκτοτε πιέστηκε, γλίτωσε από δοκάρι και τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33’. Ακολούθησε από μια μεγάλη ευκαιρία για την κάθε ομάδα έως το φινάλε του ημιχρόνου, στην επανάληψη είχε την κατοχή και έψαξε τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μπήκε στο τουρνουά ως ένα από τα μεγάλα αουτσάιντερ της διοργάνωσης και παρά τις σημαντικές απουσίες λόγω κορωνοϊού, έβαλε αρκετά δύσκολα στην Γουϊνέα. Πλέον στρέφεται στο παιχνίδι με την Ζιμπάμπουε, το οποίο έχει χαρακτήρα τελικού για την 3η θέση που ενδεχομένως οδηγήσει στα νοκ-άουτ.

Ο μέσος Πίτερ Μπαντά που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του στην πρεμιέρα μίλησε για το ματς με την Γουϊνέα και τη συνέχεια στο τουρνουά: «Πρέπει να κοιτάμε την μεγάλη εικόνα. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με το να νικάς παιχνίδια και σε αυτό το τουρνουά να παίρνεις βαθμούς. Δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμούς παρότι παίξαμε καλά και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες από την Γουϊνέα. Επομένως δεν μπορώ να υπερηφανευτώ ότι έπαιξα καλά αφού δεν βοήθησα την ομάδα μου να πάρει βαθμούς. Έχουμε ακόμα ελπίδες να προκριθούμε στα νοκ-άουτ και όλα εξαρτώνται από εμάς».

Αγωνιστικά Νέα: Κατέβηκε μόλις με 15 παίκτες στο ματς με την Γουϊνέα, ωστόσο όλα τα νέα τεστ βγήκαν αρνητικά κι έτσι πηγαίνει χωρίς απουσίες στο σημερινό. Υπενθυμίζεται πως από την πρεμιέρα είχαν λείψει ο κομβικός φορ Μάνγκο (Ορλάντο Πάιρετς), ο ταλαντούχος χαφ Πέτρο (Σερίφ Τιρασπόλ), οι αμυντικοί Τσολόπι, Σανούντι (Μάιτι Γιουν.), Φόντια (Σίλβερ Στράικερς), Τσαζίγια (Σίβιλ Σέρβις Γιουν.) και οι μέσοι Τσιρούα (Καμούζου Μπ.), Ενγκαλάντε (Σεντ Τζόρτζ). Παράλληλα, στην αποστολή ενσωματώθηκαν άλλοι πέντε παίκτες που ήταν στη λίστα με τις «ρεζέρβες». Ο λόγος για τον γκολκίπερ Μουνθάλι (Σίλβρε Στράικερς), τους αμυντικούς Εντλοβού, Τσιμπαλάνγκα (MAFCO), τον μέσο Φίρι (Μπαρόκα) και τον φορ Ντέιβ (Σίλβερ Στράικερς). Επιστρέφει και ο προπονητής της, Μαρινίκα που έχασε την πρεμιέρα λόγω κορωνοϊού.

Η αποστολή


Τερματοφύλακες: Καχόμπουε (Μπιγκ Μπούλετς), Θόλε (Μάιτι Γ.), Θομ (Σίλβερ Στράικερς), Μουνθάλι (Σίλβρε Στράικερς)

Αμυντικοί: Σανούντι (Μάιτι Γουόντερερς), Εμζάβα (Αμαζούλου), Τσολόπι (Μάιγι Γ.), Τσεμπέζι (Πολοκβουάνε Σίτι), Τσίβα (Μπιγκ Μπούλετς), Φόντγα (Σίλβερ Στράικερς), Τσαζίγια (Σίβιλ Σέρβις Γιουν.), Εντλοβού, Τσιμπαλάνγκα (MAFCO)

Μέσοι: Μπάντα (Σονγκό), Εμχόνε (Μπλου Ίγκλς), Τσίβα (Καμάζου Μπάρακς), Ιντάνε (Μπιγκ Μπούλετς), Πέτρο (Σερίφ Τιρασπόλ), Φίρι (Μπαρόκα)

Επιθετικοί: Εμχάνγκο (Ορλάντο Πάιρετς), Ενγκαλάντε (Σεντ Τζορτζ), Εμπουλού (Μπαρόκα), Τσέστερ (Μάιτι Γ.), Μπάντα (Πολοκβουάνε Σίτι), Μαντίνγκα (Ντίλα Γκόρι), Καλίμα (Σίλβερ Στράικερς)ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ

Κρατούσε στα χέρια της το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στο φαβορί του ομίλου -και του τουρνουά- Σενεγάλη αλλά εν τέλει γνώρισε την ήττα (1-0) εξαιτίας ενός «φθηνού» πέναλτι που υπέπεσε στο 90+7’. Εξαιρετικά στημένη στο παιχνίδι, εγκλώβισε τους Σενεγαλέζους περιορίζοντας τους σε φλύαρη κατοχή και όλα έδειχναν ότι θα πανηγύρισε ένα βαθμό-«χρυσάφι». Ωστόσο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Ματζόνγκουε υπέπεσε σε χέρι εντός περιοχής και έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλο να πάρει τη νίκη από την άσπρη βούλα.

Έντονη η απογοήτευση με το τελικό σφύριγμα, ωστόσο καλείται να αφήσει πίσω της το ματς της πρεμιέρας και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι με το Μαλάουι το οποίο έχει χαρακτήρα τελικού για την 3η θέση που θα οδηγήσει ενδεχομένως στα νοκ-άουτ. Με νίκη μάλιστα μπορεί να ελπίζει και για την απευθείας πρόκριση, αφού την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με την Γουινέα.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της Μαπέζα δήλωσε: «Τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά τη Δευτέρα και το πιο σημαντικό τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στο ματς με το Μαλάουι. Στα μάτια μου νομίζω ότι αμυντικά φανήκαμε πάρα πολύ οργανωμένοι, στο κέντρο δεν ήμασταν τόσο κακοί αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερο στο τρίτο μισό του γηπέδου όσον αφορά τη δημιουργία. Κόντρα στο Μαλάουι πρέπει να δουλέψουμε καλά σε όλα τα κομμάτια του γηπέδου, ειδικά στο τρίτο μισό. Ξέρω ότι υπάρχει απογοήτευση στους φιλάθλους μας γιατί χάσαμε παιχνίδι με 20 δευτερόλεπτα να απομένουν. Ήταν βάναυσο αλλά δεν τα παρατάμε μέχρι να τελειώσει».

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολοι δίνονται ο κάπτεν επιθετικός χαφ Μουσόνα (Αλ Τάι) και ο κεντρικός μέσος Μπένιου (Βέστρι), οι οποίοι δεν πήραν μέρος στη χθεσινή προπόνηση, με τον πρώτο να έχει συμπτώματα ίωσης και τον δεύτερο ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Επιστρέφει ο βασικός μπακ Ζεμούρα (Μπόρνμουθ) που έχασε την πρεμιέρα. Υπενθυμίζεται πως λείπουν από την αποστολή για το τουρνουά οι δύο βασικοί μέσοι Μουνέτσι (Ρέιμς) και Νακάμπα (Άστον Βίλα), οι αμυντικοί Νταρίκβα (Γουίγκαν και Γκάλογουέι (Πλίμουθ) και ο έμπειρος εξτρέμ Μπίλιατ (Κάιζερ Τσιφς), ο οποίος ένα μήνα πριν την έναρξη του τουρνουά γνωστοποίησε την απόφαση του να αποσυρθεί από την Εθνική.

Η αποστολή


Τερματοφύλακες: Σούμπα (Ενκάνα), Μαπίσα (Ζαμόρα), Μάρι (Πλάτινουμ)

Αμυντικοί: Μπασέρα (Σούπερσπορτ Γιουν.), Χαντέμπε (Χιούστον), Μουντίμου (Τορπέντο Κουσαίντι), Κάνγκουα (Αζάμ), Μουντούχουα (Χαϊλάντερς), Τακουάρα (Ενγκέζι Πλ.), Τσιμουέμουε (Ενκάνα), Ζεμούρα (Μπόρνμουθ), Μορούιρα (Πλάτινουμ)

Μέσοι: Μαχάτσι (Σούπερσπορτ Γιουν.), Καμουσόκο (Ζέσκο), Ματζόνγκουε (Πλάτινουμ), Τιγκέρε (Αζάμ), Γουάντι (JDR Σταρς), Μπένιου (Βέστρι)

Επιθετικοί: Μουσόνα (Αλ Τάι), Καντεγουέρε (Λυών), Ντούμπε (Αζάμ), Μόγιο (Χάμιλτον), Μούσκουε (Λούτον).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μόνο νίκη θέλουν οι δύο ομάδες ώστε να ελπίζουν σε πρόκριση στα νοκ-άουτ. Η Ζιμπάμπουε παίζοντας αμυντικά λίγο έλειψε να πάρει βαθμό απέναντι στην Σενεγάλη αλλά «λύγισε» στο 90+7’. Από την άλλη, το Μαλάουι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις απέναντι στην Γουινέα και αν ήταν πιο εύστοχο θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν σημαντικές επιστροφές στο σημερινό, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ενδέχεται να κατέβουν χωρίς τον πολύτιμο επιθετικό χαφ Μουσόνα, ενώ έχουν πάει στο Καμερούν με ήδη αποδυναμωμένο ρόστερ. Με βάση την εικόνα που έδειξαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα, το Μαλάουι μάλλον αδικείται από το σετ αποδόσεων καθώς έδειξε ότι έχει βάσιμες ελπίδες να πάρει αποτέλεσμα.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ζιμπάμπουε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 2ος όμιλος
  3 Μαλάουι 3 4 1 1 1 2:2
  4 Ζιμπάμπουε 3 3 1 0 2 3:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ARXHGOS με το υψηλότερο yield +0.73% έπαιξε: 1X
  • » Ο peri82, με το υψηλότερο yield +11.11% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: 12

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες