9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουντογκόρετς - Ίντερ

20/2/2020 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 761
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1535 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ίντερ - Λουντογκόρετς στις 27/2/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 22' Martinez Lautaro
  2. 43' Grigore Dragos

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 61' Wanderson Farias
  2. 71' Eriksen Christian
  3. 85' Tchibota Mavis
  4. 94' Anicet Abel
  5. 95' Lukaku Romelu (πέναλτι)

      Προϊστορία

      27/2/2020 ΊντερΛουντογκόρετς 2 - 1
      20/2/2020 ΛουντογκόρετςΊντερ 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 51,083 8.5%
      X
      € 63,318 10.5%
      2
      € 489,602 81.1%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 19:55

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      310 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Ludogorets Arena
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 10422
      Να δείξει χαρακτήρα η Ίντερ

      Να δείξει χαρακτήρα η Ίντερ

      Η Λουντογκόρετς η οποία ξεκίνησε με μία εντυπωσιακή νίκη το πρωτάθλημα στη Βουλγαρία μετά τη διακοπή, υποδέχεται την Ίντερ η οποία προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τη Λάτσιο.

      ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

      Στην πρώτη αγωνιστική μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος στη Βουλγαρία πραγματοποίησε μία πειστική εμφάνιση επικρατώντας με 6-0 εντός έδρας της Μπότεβ Βράτσα. Δεν άφησε κανένα περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο της και με δύο γκολ του Μαρσελίνιο στο πρώτο μέρος (8’,43’) πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα. Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη, όπου σημείωσε άλλα τέσσερα τέρματα με τους Κεσέρου (56’), Ανισέτ (64’) και Σβιέρτζογκ (79’,82’), εκμεταλλευόμενη όλα τα αμυντικά κενά της αντιπάλου της.

      Σταθερά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος όπου παραμένει αήττητη μετά από 21 αγωνιστικές, βρίσκεται στο +7 από την δεύτερη Λέφσκι Σόφιας. Η τύχη δεν της χαμογέλασε στην κλήρωση της διοργάνωσης, θα αγωνιστεί όμως χωρίς άγχος απέναντι στην Ίντερ ελπίζοντας σε ένα καλό εντός έδρας αποτέλεσμα.

      Σε έναν αμφίρροπο όμιλο όπου συμμετείχε η Εσπανιόλ, η Φερεντσβάρος και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε και πήρε τη δεύτερη θέση. Στο τελευταίο παιχνίδι ήρθε ισόπαλη εντός έδρας απέναντι στη Φερεντσβάρος αποτέλεσμα που την έστειλε στην επόμενη φάση.

      «Γνωρίζω ότι αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο αλλά δεν θα δεχτώ ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες από εμάς να πάρουν τη νίκη. Δεν υπάρχει ανάγκη από εμένα να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου. Το γεγονός ότι πάιζουμε απέναντι στην Ίντερ αποτελεί από μόνο του τεράστιο κίνητρο», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Πάβελ Βρμπα.

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικά προβλήματα η αποστολή της ομάδας.

      ΙΝΤΕΡ

      Σε ένα από τα πιο απαιτητικά της φετινά παιχνίδια απέναντι στη Λάτσιο εκτός έδρας, ηττήθηκε με 2-1 και έπεσε μετά από καιρό στην 3η θέση της Σέριε Α’. Σώθηκε από το δοκάρι στην αρχή της αναμέτρησης και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου πήρε το προβάδισμα χάρη σε ένα βολέ του Άσλεϊ Γιανγκ μέσα από την περιοχή. Στο 50’ ‘ομως μετά από μία ασυννεοησία του Σκρίνιαρ με τον Παντέλι, ο Ιμόμπιλε βρέθηκε σε θέση βολής ο Ντε Βράι τον ανέτρεψε και ο Ρόκι καταλόγισε την παράβαση. Ο Ιταλός φορ ευστόχησε ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους και στο 69’ ο Μίλινκοβιτς-Σάβιτς ολοκλήρωσε την ανατροπή.

      Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Κόντε μετά από αυτήν του Κυπέλλου απέναντι στη Νάπολι, είδε την Λάτσιο να την αφήνει στην 3η θέση στο -3 από την κορυφή. Σημαντική η απουσία του Χαντάνοβιτς στα τελευταία παιχνίδια καθώς ο Παντέλι φαίνεται ότι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

      Αποχαιρέτησε απογοητευμένη το Τσάμπιονς Λιγκ καθώς κρατούσε την τύχη στα χέρια της την τελευταία αγωνιστική, δεν μπόρεσε όμως να κερδίσει την αδιάφορη Μπαρτσελόνα εντός έδρας, ηττήθηκε με 2-1 και τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου πίσω από τη Ντόρτμουντ.

      «Η ομάδα είναι καλά και θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο. Στο Ολίμπικο υπήρχε η εμφάνιση όχι όμως και το αποτέλεσμα. Τώρα μπαίνουμε σε μία ξεχωριστή διοργάνωση, θέλουμε να κάνουμε μία καλή εντύπωση και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την σωστή διάθεση», τόνισε ο κόουτς Κόντε.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι μέσοι Γκαλιαρντίνι (11/2), Μπρόζοβιτς (22/3) και Σένσι (12/3) και ο φορ Εσποζίτο (5/1). Θα προφυλαχθεί για ακόμη ένα παιχνίδι ο βασικός τερματοφύλακας Χαντάνοβιτς (21/0), λόγω ίωσης έμεινε εκτός ο στόπερ Σκρίνιαρ (23/0).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ίντερ ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ανεβάσει και πάλι την ψυχολογία στην ομάδα και στην έδρα της Λουντογκόρετς μπορεί να τα καταφέρει. Οι Βούλγαροι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους, υστερούν ωστόσο ποιοτικά των Ιταλών και το διπλό αποτελεί την επιλογή μας.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο paris_zermen, με το υψηλότερο yield +2.63% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες