6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κούκεσι - Βόλφσμπουργκ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 989 0.8%
X
€ 1,239 1.0%
2
€ 124,583 98.2%
Over
€ 5,033 81.5%
Under
€ 1,144 18.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

131 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Air Albania Stadium
  • Χωρητικότητα: 22500
Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας

Η Κουκέσι υποδέχεται στα Τϊρανα την Βόλφσμπουργκ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι.Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Ντέσνα.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΚΟΥΚΕΣΙ

Ήταν σοβαρή στον προηγούμενο γύρο απέναντι στη Σλάβια Σόφιας και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και μαζί και την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Ήταν πιο κινητική στο πρώτο μέρος και απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ. Κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι του Φράιντεϊ στο 56’ και μπορεί να δέχτηκε την ισοφάριση στο 81’ αλλά τέσσερα λεπτά μετά πήρε εκ νέου το προβάδισμα με ένα "αεροπλανικό" του Κούπερ.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της αναβλήθηκε και έτσι θα μπει στο γήπεδο στις 20 Σεπτεμβρίου όταν και αντιμετωπίζει εντός έδρας την Παρτιζάνι. Στόχος βέβαια ο τίτλος, αυτό όπου κατέκτησε τη σεζόν 2016-17. Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ με σημαντικότερη την αποχώρηση του Βασίλη Σκουρτάι ο οποίος πέρσι με 22 γκολ συνέβαλε στην καλή πορεία της ομάδας του . Ταβάνι της είναι τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ που έφτασε το 2013, ενώ πέρσι αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό από την Ντεμπρετσέν.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολη η συμμετοχή του στόπερ Όμπανορ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της την περσινή περιόδο και τελικά κατέληξε στην 7η θέση της Μπουντεσλίγκα, που μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Μπάγερν Μονάχου, της έδωσε το τελευταίο εισιτήριο για το Europa League. Δεν κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από την Μπάγερν Μονάχου και έχασε την 6η θέση που θα της έδινε την απευθείας θέση στους ομίλους.

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ συνεχίζει για 2η σερί χρονιά στον πάγκο της. Μεγάλος στόχος είναι η είσοδος στην 4αδα και η επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αποχώρησαν οι δύο κεντρικοί της αμυντικοί, Ουντοκάι και Τισεράντ, ο δεύτερος αγωνιζόταν ως δανεικός στην Άουγκσμπουργκ φέρνοντας συνολικά στα ταμεία 11 εκατ.ευρώ. Ελεύθερος έφυγε ο επίσης στόπερ Κνός, ενώ κρέμασε τα παπούτσια του ο αμυντικός μέσος Καμάτσο. Αποκτήθηκε ο στόπερ Λακρουά από την Σοσό αλλά και ο νεαρός φορ Μπιάλεκ από την Ζάγκλιεμπε.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της για το Κύπελλο επικράτησε εύκολα της ερασιτεχνικής Φουστενβάλντε με 1-4 το Σάββατο. Μόλις στο 9’ έμεινε πίσω στο σκορ, πριν τη συμπλήρωση όμως μισής ώρας είχε καταφέρει να ανατρέψει το σκορ με δύο γκολ του Ζοάο Βίκτορ (24’,29’). Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη συνέχεια και στην επανάληψη πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τους Γκέρχαρντ (60’) και Γκιλαβογκί (77’).

Στην περσινή διοργάνωση έφτασε μέχρι τους 16 όπου και αποκλείστηκε με δύο ήττες από την Σαχτάρ. Γενικά στήριζε πολλά στα κέφια του Βέγκχορστ πέρσι , με τον Ολλανδό επιθετικό να πετυχαίνει 16 γκολ σε 32 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Αν βρει φέτος περισσότερες λύσεις επιθετικά και μεγαλύτερη σταθερότητα μπορεί να ελπίζει σε κάτι παραπάνω.

«Το αλβανικό πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει αρχίσει ακόμα, ωστόσο η Κουκέσι έπαιξε έναν αγώνα και μπορούμε να έχουμε μία εικόνα. Ήδη κάναμε αρκετά καλά πράγματα στο Κύπελλο. Ταξιδεύουμε στα Τίρανα έχοντας εμπιστοσύνη και αν πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε θα περάσουμε στην επόμενη φάση », σχολίασε ο κόουτς Γκλάσνερ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο στόπερ Πόγκρανσιτς, οι μπακ Εμπαμπού και Γουίλιαμ όπως και ο φορ Μαρμούς.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη και η καλή Βόλφσμπουργκ δεν θα αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην Κουκέσι. Προφανώς το διπλό δεν έχει καμία αξία και αν οι Λύκοι παρουσιαστούν σοβαροί μπορεί να κρατήσουν και το μηδέν στην άμυνα τους. Σε καλές τιμές το No Goal.

FACTS

  • Η ομάδα Βόλφσμπουργκ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.06 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/9/2020
Κούκεσι
Βόλφσμπουργκ
0 - 4

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες