Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καραμπάγκ - Σερίφ Τιρασπόλ

Προϊστορία

26/8/2020 ΚαραμπάγκΣερίφ Τιρασπόλ 2 - 1
30/8/2018 ΚαραμπάγκΣερίφ Τιρασπόλ 3 - 0
23/8/2018 Σερίφ ΤιρασπόλΚαραμπάγκ 1 - 0
1/8/2017 Σερίφ ΤιρασπόλΚαραμπάγκ 1 - 2
25/7/2017 ΚαραμπάγκΣερίφ Τιρασπόλ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 37,994 79.7%
X
€ 6,468 13.6%
2
€ 3,224 6.8%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

121 ψήφοι:

Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

Η Καραμπάκ υποδέχεται τη Σερίφ Τιρασπόλ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εύκολη πρόκριση κόντρα στη Σίλεκς Κράτοβο, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέκλεισαν στο ρελαντί τη Φόλα Ες.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι.

* Οι δύο αντίπαλοι έχουν κοντραριστεί δύο φορές στο παρελθόν (2017, 2018) και σε αμφότερες τις περιπτώσεις η Καραμπάκ ήταν εκείνη που είχε πάρει την πρόκριση.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΚΑΡΑΜΠΑΚ

Στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έπρεπε απλώς να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να νικήσει μία αρκετά αδύναμη αντίπαλο όπως ήταν η Σίλεκς Κράτοβο. Το έκανε με εμφατικό τρόπο και το τελικό 4-0, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας της. Ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 11ο λεπτό με τέρμα του Χάιμε Ρομέρο και στο 40’, ο Γκεριέρ σκόραρε για το 2-0, «καθαρίζοντας» επί της ουσίας την υπόθεση από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο έκτο λεπτό της επανάληψης για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0 και πλέον τα πάντα είχαν κριθεί οριστικά και αμετάκλητα. Το κερασάκι σε μία εξαιρετικά γευστική τούρτα για την Καραμπάκ έβαλε ο Εμρελί στο 80’, διαμορφώντας το 4-0. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το περασμένο Σάββατο έπαιξε ξανά εντός έδρας με τη Σαμπάχ, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν. Συνάντησε σαφώς μεγαλύτερη αντίσταση σε σχέση με το ματς απέναντι στη Σίλεκς Κράτοβο. Ο Εμρελί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έλυσε το «Γόρδιο δεσμό» της αντίπαλης άμυνας και ο ίδιος ποδοσφαιριστής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 2-0 στο 69’, βάζοντας τέλος στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων για κάτι καλό. Και τα δύο επίσημα ματς που έχει δώσει έως τώρα ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ τόνισε: «Αν κι έχουμε ήδη συναντηθεί με τη Σερίφ Τιρασπόλ δύο φορές στο παρελθόν, θα πάρουμε την αντίπαλό μας στα σοβαρά. Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια αυτής της ομάδας. Έχουν Κροάτη προπονητή. Αποτελούν έναν σοβαρό διεκδικητή της πρόκρισης κι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι στο οποίο στοχεύουμε τη νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης, αφού είναι ξανά διαθέσιμος και ο αμυντικός Καράγιεφ (10/0).



ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ

Για να μπει το δεξί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έπρεπε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά κόντρα σ’ έναν σαφώς πιο αδύναμο όπως ήταν η Φόλα Ες από το Λουξεμβούργο. Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή της όμως έκανε αυτό που έπρεπε παίρνοντας τη νίκη με 2-0 και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Συνάντησε σθεναρή αντίσταση στην πρώτη μισή ώρα, όμως στο 36ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τέρμα του Αμπάνγκ. Στην επανάληψη έπαιξε πιο επιφυλακτικά ούτως ώστε να μην επιτρέψει στους αντιπάλους της να βρουν το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσα. Τελικά στο 80’ ο Λούκιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-0 και παράλληλα «σφράγισε» τη νίκη των πρωταθλητών Μολδαβίας. Δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Η Σερίφ Τιρασπόλ αυτήν την χρονική περίοδο δεν έχει υποχρεώσεις για την εγχώρια λίγκα η οποία έχει διακοπεί. Είχε ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου κι έχουν προλάβει να παιχτούν οι πρώτες οκτώ αγωνιστικές. Το κλαμπ της πόλης Τιρασπόλ έχει εντυπωσιάσει μετρώντας ισάριθμες νίκες με τέρματα 23-1 κι όπως είναι λογικό βρίσκεται μόνο του στην κορυφή της βαθμολογίας, απέχοντας πέντε πόντους από τη 2η Πετροκούμπ. Παράλληλα διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 23 γκολ στο ενεργητικό της, αλλά και την καλύτερη άμυνα, αφού η εστία της έχει παραβιαστεί μόλις μία φορά. Τα οκτώ από τα εννιά επίσημα φετινά ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

«Ξέρουμε τη δυσκολία του αγώνα όμως κι εμείς έχουμε μία ισχυρή ομάδα που θα παλέψει για την πρόκριση. Θέλω να δω να δίνουμε τα πάντα για να προκριθούμε και τότε θα μπορούμε να είμαστε ικανοιημένοι με τους εαυτούς μας, ακόμα κι αν τελικά δεν τα καταφέρουμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Ζόραν Ζέκιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μέσος Μάτιτς (1/0) ένιωσε ενοχλήσεις στον αγώνα πρωταθλήματος αλλά αναμένεται να παίξει κανονικά.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Καραμπάκ είναι το μεγάλο φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση κι έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη η Σερίφ Τιρασπόλ δεν έχει κάτι να χάσει και ταξιδεύει στο Αζερμπαϊτζάν με σκοπό να κάνει τη ζημιά. Η ποιότητα είναι με το μέρος των γηπεδούχων οι οποίοι αναμένεται να κάμψουν εύκολα ή δύσκολα την αντίσταση των αντιπάλων τους και θα τους εμπιστευτούμε, ποντάροντας τον άσο.

FACTS

  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ νίκησε στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 7.00 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Σερίφ Τιρασπόλ - Τελ. αγώνες
11/5/2024
Ζίμπρου
Σερίφ Τιρασπόλ
4/5/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Μιλσάμι
1/5/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Ζίμπρου
1 - 1
28/4/2024
Πετροκούμπ
Σερίφ Τιρασπόλ
2 - 1
21/4/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Ντάτσια Μπουιουτσάνι
3 - 0
13/4/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Μπάλτι
2 - 0
7/4/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Ζίμπρου
4 - 1
31/3/2024
Μιλσάμι
Σερίφ Τιρασπόλ
0 - 0
16/3/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Πετροκούμπ
1 - 1
9/3/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Ντάτσια Μπουιουτσάνι
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο betakias, με το υψηλότερο yield +5.92% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες