5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καραμπάγκ - Ομόνοια

Προϊστορία

25/11/2021 ΚαραμπάγκΟμόνοια 2 - 2
30/9/2021 ΟμόνοιαΚαραμπάγκ 1 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 57,585 89.9%
X
€ 4,192 6.5%
2
€ 2,280 3.6%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

94 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Tofiq Bakhramov Stadium
  • Χωρητικότητα: 31850
  • Θεατές: 17231
Το μυαλό στο πρωτάθλημα η Ομόνοια

Το μυαλό στο πρωτάθλημα η Ομόνοια

Η Κάραμπακ βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση και υποδέχεται την αδιάφορη Ομόνοια.

ΚΑΡΑΜΠΑΚ

Για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Conference League νίκησε την Καϊράτ ξανά με 2-1, αλλά αυτή τη φορά στο Καζακστάν και έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πήρε το προβάδισμα στο 58΄ με τον Γουαντζί, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση δέκα λεπτά αργότερα με τον Καντέ, όμως, τη λύση έδωσε ο Ζουμπίρ στο 72ο λεπτό της συνάντησης διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Θα μονομαχήσει με τη Βασιλεία για την πρωτιά που δίνει την απευθείας πρόκριση στους «16».

«Αυτό είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην έδρα μας και είμαστε έτοιμοι. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο κόντρα στην Ομόνοια και το αποτέλεσμα είναι σημαντικό. Θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση. Η Ομόνοια θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της, έχει αλλάξει τακτική προσέγγιση και θα είναι ενδιαφέρον το παιχνίδι. Θα δείξουν καλύτερο πρόσωπο από το ματς στο ΓΣΠ. Έχουν καλούς παίκτες στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί η Ομόνοια ίσως αγωνιστεί με αλλαγές. Εμείς δεν θα κάνουμε πολλές αλλαγές. Όποιοι κι αν αγωνιστούν από πλευράς Ομόνοιας θα θέλουν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό» ανέφερε ο προπονητής Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ.

Βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν αφού πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 επί της Κέσλα. Μάλιστα, σε όλα αυτά τα ματς δεν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και έχει σκοράρει εννιά φορές. Χρυσός σκόρερ για την Κάραμπακ ήταν ο Ραμίλ Σεϊντάεφ στο 49ο λεπτό της συνάντησης, αφήνοντας την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +5 από την Γκαμπάλα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει σημαντικές απουσίες.

ΟΜΟΝΟΙΑ

Δεν μπόρεσε να πετύχει την «παρθενική» της νίκη στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, αφού φιλοξένησε τη Βασιλεία στην Κύπρο και μετά το 1-1, έμεινε εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης. Ο Κακουλλής στο 16’ άνοιξε το σκορ για τους πράσινους στο ΓΣΠ, αλλά ο Μιλάρ στο 57’ έφερε το ματς στα ίσα για τους Ελβετούς. Η ομάδα της Λευκωσίας μπορούσε τη νίκη και φωνάζει για τη διαιτησία της αναμέτρησης και συγκεκριμένα για ένα πέναλτι πάνω στον σκόρερ της.

“Έχουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε εδώ και λίγο καιρό. Πιστεύω είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ανυπομονούμε για τον αγώνα. Είναι μια καλή εμπειρία και ευκαιρία να αναπτυχθούμε, να βελτιωθούμε και να ανταγωνιστούμε. Είναι καλό για την εμπειρία μας και την ανάπτυξή μας να παίζουμε τέτοια ματς και να ανταγωνιζόμαστε, θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε και να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Φυσικά όταν είσαι στους ομίλους δεν υπάρχει αμφιβολία πως προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αξιολογούμε ελαφρώς αυτά τα παιχνίδια. Παίξαμε με Βασιλεία στην έδρα μας, μετά με άλλη ενδεκάδα παίξαμε τον Εθνικό Άχνας. Δεν λέω ότι θα κάνουμε το ίδιο, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και στους δύο αγώνες, ωστόσο, ναι, πιο σημαντικός είναι αυτός του πρωταθλήματος” ήταν τα λεγόμενα του προπονητή, Χένιγκ Μπεργκ.

Έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω της στο κυπριακό πρωτάθλημα, αφού την περασμένη Παρασκευή σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, επικρατώντας εντός έδρας με 3-0 επί του Άρη Λεμεσού. Καθάρισε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σέποβιτς στο 28' και τέρμα του Λανγκ στις καθυστερήσεις. Στην επανάληψη, το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντούρις με πέναλτι στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης.

Αγωνιστικά Νέα: Αναμένονται αλλαγές στο βασικό σχήμα, αφού προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιούστε και Κούσουλος οι οποίοι είναι τραυματίες. 

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κάραμπακ έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά θέλει και την πρωτιά του ομίλου. Φιλοξενεί στο Αζερμπαϊτζάν την αποκλεισμένη και... αδιάφορη Ομόνοια, η οποία έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω της στο κυπριακό πρωτάθλημα. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα πάμε στο Under.

FACTS

  • Η ομάδα Καραμπάγκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Καραμπάγκ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.24 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Καραμπάγκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.67 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ομόνοια, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.92 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  2 Καραμπάγκ 6 11 3 2 1 10:8
  3 Ομόνοια 6 4 0 4 2 5:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
25/11/2021
Καραμπάγκ
Ομόνοια
2 - 2
30/9/2021
Ομόνοια
Καραμπάγκ
1 - 4

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: 1
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +21.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο kifinas, με το υψηλότερο yield +4.05% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες