11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ίντερ - Χετάφε

Προϊστορία

5/8/2020 ΊντερΧετάφε 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 894,149 76.3%
X
€ 176,515 15.1%
2
€ 100,796 8.6%
Over
€ 8,669 36.6%
Under
€ 15,031 63.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

305 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: VELTINS-Arena
  • Χωρητικότητα: 62271
Ο Κόντε γκρινιάζει, η Ίντερ  θέλει τον τίτλο

Ο Κόντε γκρινιάζει, η Ίντερ θέλει τον τίτλο

Ίντερ και Χετάφε έρχονται αντιμέτωπες στο Γκεζελνκίρχεν της Γερμανίας για τους «16» του Europa League. Φαβορί οι "νερατζούρι" με το κλίμα στην ομάδα πάντως να είναι περίεργο.

Τι ισχύει: Μονή αναμέτρηση σε ουδέτερο γήπεδο για τους «16» του Europa League. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει μία εκ των Λεβερκούζεν ή Ρέιντζερς στα προημιτελικά.

ΙΝΤΕΡ

Έκλεισε με ένα θετικό σερί το πρωτάθλημα της Σέριε Α’, μετρώντας οκτώ αγώνες αήττητη (6-2-0) ενώ την τελευταία αγωνιστική επιβλήθηκε με 2-0 της Αταλάντα. Προηγήθηκε μόλις στο 1’ με κεφαλιά του Ντ΄Αμπρόζιο και στο 20’ ένα φανταστικό πλασέ του Άσλεϊ Γιανγκ της έδωσε αέρα δύο τερμάτων. Κράτησε στο μηδέν την καλύτερη επίθεση του ιταλικού πρωταθλήματος και τερμάτισε τελικά στην 2η θέση με 82 βαθμούς, μόλις έναν λιγότερο από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ωστόσο ο Αντόνιο Κόντε με δηλώσεις του φρόντισε να ανεβάσει το κλίμα και να κάνει την θέση του επισφαλή για την επόμενη σεζόν. Ο Ιταλός τεχνικός κατηγόρησε στην ουσία την διοικηση της ομάδας για έλλειψη προστασίας προς τον ίδιο και τους παίκτες του. Ρεπορτάζ μάλιστα από την Ιταλία αναφέρουν ότι οι διοικούντες την ομάδα σκέφτονται ακόμα και την απόλυση του Κόντε μετά από ένα χρόνο, με το όνομα του Μαξ Αλέγκρι να πέφτει και πάλι στο προσκήνιο.

Η κατάσταση πάντως φαίνεται να εξομαλύνεται και όποιες εξελίξεις υπάρξουν θα συμβούν μετά το τέλος του Europa League καθώς η ομάδα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη. Ο Κόντε πάντως έχει συνήθειο να γκρινιάζει, αυτή τη φορά ίσως όμως είχε ένα μικρό δίκιο. Η Ίντερ παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος, δεν είχε κατά την άποψη μου το απαραίτητο βάθος στο ρόστερ της για να πάρει τα σκήπτρα από τη Γιουβέντους και να ανταποκριθεί και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

«Έχω πει ήδη πολλά τώρα ήρθε η ώρα να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Χετάφε. Το σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, μπορούμε να το κάνουμε και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση», σχολίασε ο κόουτς Κόντε.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει ο μέσος Βεσίνο (20/2), επέστρεψε ο μέσος Σένσι (12/3) αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί.

ΧΕΤΑΦΕ

Η κακή της πορεία στο τέλος του ισπανικού πρωταθλήματος και η ήττα από την αδιάφορη Λεβάντε την τελευταία αγωνιστική, την έφεραν εκτός ευρωπαϊκών θέσεων. Έψαχνε τη νίκη στο φινάλε της Λα Λίγκα απέναντι στην Λεβάντε η οποία δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρόλα αυτά ηττήθηκε με 1-0 και κατέληξε στην 8η θέση. Για να συμβεί βέβαια αυτό χρειάστηκε να της ακυρωθούν 3 γκολ μέσω VAR, ενώ έχασε και πέναλτι στο 71'.

Τελευταία φορά που πήρε τη νίκη ήταν στις 29 Ιουνίου απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδαδ, έπειτα μετράει δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε έξι αγώνες. Επηρεάστηκε ξεκάθαρα από τη διακοπή, πριν την καραντίνα έκανε όνειρα ακόμα και για τετράδα και τελικά έμεινε εκτός Ευρώπης. Εν τω μεταξύ σενάρια από την Ισπανία θέλουν τον κόουτς Μπορντάλας να αποχωρεί τη νέα σεζόν, παρά το κακό πρόσωπο των τελευταίων αγώνων, η πορεία της Χετάφε και αποτελέσματα όπως ο αποκλεισμός του Άγιαξ, έχουν ανεβάσει τις μετοχές του Ισπανού κόουτς. Ο πρόεδρος Άνχελ Τόρες δήλωσε ότι η ομάδα του είναι ικανή να κερδίσει το Europa League, αν αποκλείσει την Ίντερ.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικά προβλήματα η ομάδα

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ίντερ έκλεισε θετικά την σεζόν στη Σέριε Α', τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς οι δηλώσεις του Κόντε έφεραν αναταράξεις στον σύλλογο. Παρόλα αυτά παραμένει το φαβορί απέναντι στη Χετάφε η οποία μόνο σε καλή κατάσταση δεν βρισκόταν μετά τη διακοπή. Σε αποδεκτές τιμές ο άσος.

FACTS

  • Η ομάδα Χετάφε δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.12 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Χετάφε ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ίντερ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.12 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Χετάφε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
5/8/2020
Ίντερ
Χετάφε
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +6.78% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο jiannn, με το υψηλότερο yield +1.12% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες