3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ίντερ - Σαχτάρ Ντόνετσκ

17/8/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 122
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1358 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ίντερ - Σαχτάρ Ντόνετσκ στις 24/11/2021

Προϊστορία

24/11/2021 ΊντερΣαχτάρ Ντόνετσκ 2 - 0
28/9/2021 Σαχτάρ ΝτόνετσκΊντερ 0 - 0
9/12/2020 ΊντερΣαχτάρ Ντόνετσκ 0 - 0
27/10/2020 Σαχτάρ ΝτόνετσκΊντερ 0 - 0
17/8/2020 ΊντερΣαχτάρ Ντόνετσκ 5 - 0

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

557 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Merkur Spiel-Arena
  • Χωρητικότητα: 54600
Ουκρανική απειλή για τους «νερατζούρι»

Ουκρανική απειλή για τους «νερατζούρι»

Η Ίντερ θα κοντραριστεί με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ -σε ουδέτερο έδαφος- στο γήπεδο της Κολωνίας, σε μονό αγώνα για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι τυπικά γηπεδούχοι απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση την Λεβερκούζεν, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας τη Βασιλεία.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ που θα διεξαχθεί στις 21/8. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Όποια προκριθεί θα παίξει στον τελικό με τη Σεβίλλη.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΙΝΤΕΡ

Πριν μία εβδομάδα αντιμετώπισε στο γήπεδο της Φορτούνα Ντίσελντορφ την Μπάγερ Λεβερκούζεν και κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, νικώντας 2-1 και παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, στο Final 8 που διεξάγεται επί γερμανικού εδάφους. Μπήκε φουριόζα για να δείξει από νωρίς ότι είναι το αφεντικό και τα κατάφερε ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό της συνάντησης με ωραίο σουτ -με εξωτερικό φάλτσο- του Μπαρέλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Πατούσε πολύ καλύτερα και πίεσε έντονα για δεύτερο γκολ. Το βρήκε στο 21’ με τον συνήθη ύποπτο Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος άντεξε στα μαρκαρίσματα και πλάσαρε πέφτοντας για το 2-0. Οι «ασπιρίνες» απάντησαν άμεσα και στο 25’ μείωσαν με τέρμα του Χάβερτζ. Οι «νερατζούρι» ήταν πάντως σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και συνέχισαν να κυριαρχούν. Παρόμοια εικόνα και στην επανάληψη. Παρά το γεγονός ότι οι Γερμανοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να ισοφαρίσουν, οι ευκαιρίες δημιουργήθηκαν από την πλευρά της Ίντερ. Δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το φινάλε και χωρίς να ανησυχήσει, πήρε τη δίκαιη πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η πορεία της στη διοργάνωση είναι σύντομη, καθώς βρέθηκε απευθείας στη φάση των «32», λόγω του αποκλεισμού της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεπέρασε το εμπόδιο της Λουντογκόρετς νικώντας πρώτα 2-0 στη Βουλγαρία και στη συνέχεια 2-1 στον επαναληπτικό του «Τζουζέπε Μεάτσα». Έχει ήδη εμπειρία από δύο νοκ άουτ παιχνίδι, αφού νίκησε με 2-0 τη Χετάφε στις 5/8. Στη συνέχεια απέκλεισε τη Λεβερκούζεν σε μονό παιχνίδι και πλέον θα κληθεί να λύσει τις διαφορές της με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Στόχος της είναι να κατακτήσει το τρόπαιο. Και στα τέσσερα ματς που έχει παίξει στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, έχει σκοράρει από δύο φορές κι έχει νικήσει σε όλα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Αντόνιο Κόντε υπογράμμισε: «Σεβόμαστε πολύ τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει καθιερωθεί στο κορυφαίο επίπεδο εδώ και χρόνια και είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Η Σαχτάρ είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος που έχουμε συναντήσει έως τώρα στην πορεία μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλουμε να δείξουμε ότι υπάρχει αιτία που είμαστε στα ημιτελικά και ο σκοπός μας είναι να περάσουμε στον τελικό. Νομίζω ότι η Σαχτάρ δεν έχει κάνει μεγάλες αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Είναι ομάδα γεμάτη με ταλαντούχους παίκτες. Ο προπονητής είναι διαφορετικός αλλά παρέμειναν σε υψηλά στάνταρ. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έχουν πάντα σπουδαίους ποδοσφαιριστές κι ανακαλύπτουν συνεχώς νέα ταλέντα και καλούς παίκτες».

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε στον προημιτελικό με τη Λεβερκούζεν ο Αλέξις Σάντσες (22/4) και δεν προλαβαίνει, αποτελώντας νέο «πονοκέφαλο». Γνωστή η απουσία του μέσου Βεσίνο (20/2) αλλά και του αριστερού μπακ Ασαμόα (8/0). Αμφότεροι δεν θα παίξουν ξανά μέχρι το φινάλε της σεζόν.



ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Στον προημιτελικό της περασμένης Τρίτης (11/8) στο γήπεδο της Σάλκε κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Βασιλεία και ήταν το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Επιβεβαίωσε αυτόν τον τίτλο και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της, φτάνοντας στη νίκη-πρόκριση με το ευρύ 4-1. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με το Ζούνιορ Μοράες να εκμεταλλεύεται άστοχη έξοδο του αντίπαλου γκολκίπερ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Είκοσι λεπτά αργότερα βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Τάισον ο οποίος σκόραρε με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Έριξε ρυθμούς στη συνέχεια, δίχως να χάσει σε καμία στιγμή τον έλεγχο του ματς, ενώ είχε και δοκάρι. Στο 75’ βρήκε και τρίτο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάτρικ, ενώ στο 88’ ο Ντοντό σκόραρε για το 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των πρωταθλητών Ουκρανίας. Το μόνο που κατάφεραν οι Ελβετοί ήταν να μειώσουν με τον Φαν Βολφσβίνκελ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Όπως και η προσεχής αντίπαλός της, η Σαχτάρ Ντόνετσκ αποκλείστηκε ως 3η από τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και βρέθηκε στο Γιουρόπα Λιγκ και στη φάση των «32». Εκεί αρχικά απέκλεισε την Μπενφίκα με μία νίκη εντός έδρας (2-1) και μία ισοπαλία στο «Ντα Λουζ» (3-3). Ακολούθησε η Βόλφσμπουργκ με δύο νίκες, πρώτα στη Γερμανία (2-1) και στη συνέχεια στην Ουκρανία με 3-0, ενώ στα προημιτελικά άφησε εκτός συνέχειας τη Βασιλεία. Πλέον ονειρεύεται να επαναλάβει το κατόρθωμα του 2009, όταν είχε κατακτήσει το τρόπαιο νικώντας στον τελικό τη Βέρντερ Βρέμης. Και τα πέντε ματς της στη διοργάνωση ήταν Over, ενώ τα τέσσερα από αυτά ήταν κι αμφίσκορα.

«Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το παιχνίδι με τεράστια επιθυμία για να προκριθούμε στον τελικό. Παίζουμε κόντρα σε μία πραγματικά δυνατή ομάδα, κάτι που δεν είναι έκπληξη για εμάς. Ο Αντόνιο Κόντε έχει ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις τακτικής στην επίθεση και στην άμυνα, αλλά και στο τρανζίσιον. Είμαστε όμως έτοιμοι γι’ αυτό. Θα είναι σκληρό παιχνίδι τόσο για εμάς αλλά και για την Ίντερ. Είναι σημαντικό για εμάς να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να κρατήσουμε τις αρχές μας. Έχουμε διαβάσει και οι δύο πλευρές τους αντιπάλους και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποια έκπληξη. Δεν έχω συζητήσει για την Ίντερ με τον Πάουλο Φονσέκα (σ.σ. πρώην προπονητής της Σαχτάρ και νυν της Ρόμα). » ήταν τα λόγια του Πορτογάλου προπονητή των πρωταθλητών Ουκρανίας Λουίς Κάστρο.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός και ο αριστερός μπακ Ισμαΐλι (19/2) με την απουσία του να μην επηρεάζει πλέον. Ξανά διαθέσιμος ο στόπερ Κοτσολάβα (7/0) ο οποίος εξέτισε.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ίντερ είναι το φαβορί σε αυτόν το δεύτερο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι «νερατζούρι» είναι σε καλή κατάσταση, όμως και οι πρωταθλητές Ουκρανίας εμφανίζονται φορμαρισμένοι και διατεθειμένοι να κάνουν τη ζημιά. Η ομάδα του Κόντε πέρασε το «εμπόδιο» της Λεβερκούζεν, ενώ η Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Βασιλεία. Η νίκη του ιταλικού συλλόγου προσφέρεται σε τιμές που δεν μας ικανοποιούν σε καμία περίπτωση. Θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Ίντερ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.12 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ίντερ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ίντερ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σαχτάρ Ντόνετσκ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 4.35 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σαχτάρ Ντόνετσκ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 4.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Τελ. αγώνες
11/5/2024
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ντιναμό Κιέβου
5/5/2024
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Τσερνομόρετς Οδησσού
3 - 0
1/5/2024
Τσερνομόρετς Οδησσού
Σαχτάρ Ντόνετσκ
1 - 4
27/4/2024
LNZ Τσερκάσι
Σαχτάρ Ντόνετσκ
0 - 3
22/4/2024
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ζόρια Λουγκάνσκ
2 - 1
18/4/2024
Ζόρια Λουγκάνσκ
Σαχτάρ Ντόνετσκ
1 - 3
14/4/2024
Βόρσκλα Πολτάβα
Σαχτάρ Ντόνετσκ
0 - 1
7/4/2024
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ρουκχ Λβιβ
3 - 1
3/4/2024
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Τσερνομόρετς Οδησσού
4 - 1
30/3/2024
Όμπολον Κιέβου
Σαχτάρ Ντόνετσκ
0 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.90% έπαιξε: 2
  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Under
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.53% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες