4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γουινέα - Μαλάουι

10/1/2022 18:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 350
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 853 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μαλάουι - Γουινέα στις 9/9/2023

Προϊστορία

9/9/2023 ΜαλάουιΓουινέα 2 - 2
9/6/2022 ΓουινέαΜαλάουι 1 - 0
10/1/2022 ΓουινέαΜαλάουι 1 - 0
29/3/2016 ΜαλάουιΓουινέα 1 - 2
25/3/2016 ΓουινέαΜαλάουι 0 - 0
5/9/2009 ΜαλάουιΓουινέα 2 - 1
21/6/2009 ΓουινέαΜαλάουι 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 278,664 81.7%
X
€ 22,318 6.5%
2
€ 39,943 11.7%
Over
€ 9,008 16.8%
Under
€ 44,692 83.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

70 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

6

3

Σουτ εκτός εστίας

2

65%

Κατοχή μπάλας

35%

1

Οφσάιντ

2

0

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

6

0

Αλλαγές

0

11

Φάουλ

14

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Kouekong
  • Χωρητικότητα: 20000
Να μην πατήσει την… μπανανόφλουδα η Γουϊνέα

Να μην πατήσει την… μπανανόφλουδα η Γουϊνέα

Η Γουϊνέα του Ναμπίλ Κεϊτά, αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα το Μαλάουι, θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί το τουρνουά.

* Από τη φάση των ομίλων προκρίνονται οι πρώτες 2 ομάδες της βαθμολογίας και οι 4 καλύτερες τρίτες

ΓΟΥΪΝΕΑ

Συμμετέχει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής για 13η φορά στην ιστορία της και 2ο συνεχόμενη. Δεν έχει κατακτήσει ποτέ το τρόπαιο, έχοντας φτάσει μια φορά σε τελικό το 1976, ενώ στην τελευταία έκδοση του θεσμού, το 2019, περιορίστηκε με την παρουσία της έως τη φάση των «16». Προκρίθηκε στην τελική φάση του Καμερούν τερματίζοντας δεύτερη σε όμιλο με Μάλι (1ο), Ναμίμπια και Τσαντ, με απολογισμό 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

«Φέρτε το Κύπελλο ή επιστρέψτε τα χρήματα που έχουν διατεθεί για εσάς» είπε στους παίκτες της αποστολής ο πρόεδρος και συνταγματάρχης Μαμαντί Ντουμπουγιά, ο οποίος είναι ο αρχηγός του κράτους της Γουινέας μετά το πραξικόπημα που έγινε το φθινόπωρο. Βέβαια η ομάδα δεν φαίνεται ότι διαθέτει την απαραίτητη ποιότητα για να θέσει έναν τόσο υψηλό στόχο και αυτή τη στιγμή προσφέρεται στο 30.00 για κατάκτηση.

Δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όμως ακόμα κι έτσι είναι το 2ο φαβορί για την απευθείας πρόκριση από τον όμιλο με Σενεγάλη, Ζιμπάμπουε και Μαλάουι. Προέρχεται από απογοητευτική πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς δεν σημείωσε ούτε νίκη (0-4-2) και τερμάτισε στο -14 από το πρωτοπόρο Μαρόκο. Μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια των προκριματικών, ο Ντιντιέ Σιξ απολύθηκε από τον πάγκο, αλλά ο αντικαταστάτης του, Κάμπα Ντιαβαρά δεν έχει καταφέρει να γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης σε επίσημο ματς με τους «ελέφαντες». Έδωσε δύο φιλικά τον Γενάρη απέναντι στην Ρουάντα, στο πρώτο ηττήθηκε με 3-0 (3/1), αλλά ακολούθησε η νίκη με 2-0 (6/1).

Το ρόστερ της διαθέτει παίκτες που αγωνίζεται κυρίως στην Ευρώπη με πρώτο και καλύτερο τον μέσο της Λίβερπουλ, Ναμπι Κεϊτά, ο οποίος είναι και ο αστέρας της. Ξεχωρίζουν επίσης ο μέσος της Ρόμα, Ντιαβαρά, ενώ τα φώτα στρέφονται επίσης στον φορμαρισμένο φορ Μπαγιό (Κλερμόν) με 9 γκολ στο Σαμπιονά. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι περιπτώσεις των νεαρών χαφ Μορίμπα (Λειψία) και Αγκιμπού (Ολυμπιακός).

Έχει απουσίες λόγω κορωνοϊού, αφού έξι παίκτες και δύο μέλη του τεχνικού σταφ είναι θετικοί. Ο τεχνικός της Ντιαβαρά σχολίασε σχετικά: «Δεν μας επηρεάζουν πολύ αλλά εάν ο Covid χτυπήσει τους βασικούς παίκτες τα πράγματα θα είναι πιο περίεργα. Είναι στο χέρι μας να είμαστε προσεκτικοί. Το πρόβλημα είναι δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια ώστε ο κάθε παίκτης να έχει το δικό του δωμάτιο».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται για την πρεμιέρα λόγω κορωνοϊού οι αμυντικοί Ντίρεσταμ (Σάρπσμποργκ), Φ. Καμαρά (Χορόγια), οι μέσοι Ιμπραϊμα Κοντέ (Μπνέι Σαχίν),Μ. Κονατέ (Σιντ Τρούιντεντ), Γκιλαβογκί (Παρί) και ο επιθετικός μέσος Σουμά (Κουβέιτ ΣΚ).

Η αποστολή


Τερματοφύλακες: Αλί Κεϊτά (Έστερσουντ), Μ. Καμαρά (Ορόγια), Ι. Κονέ (Χιμπέρνιανς)

Αμυντικοί: Ι. Σιλά (Τουλούζ), Α. Σισέ (Κοτσαέλισπορ), Ι. Κοντέ (Νιόρ), Μοχ. Αλί Καμαρά (Γιούνγκ Μπόις), Ντίρεσταμ (Σάρπσμποργκ), Ο. Καντέ (Παρί), Σοβ (Σεντ Ειτέν), Π. Κονατέ (Μπότεφ Πλόβντιβ), Σίμπι (Γουακρίγια), Φ. Καμαρά (Ορόγια)

Μέσοι: Ι. Κοντέ (Μπνέι Σαχνίν), Ν. Κεϊτά (Λίβερπουλ), Α. Ντιαβαρά (Ρόμα), Μ. Σιλά (Ορόγια), Μ. Κανέ (Νεφτσί), Ι. Σισέ (Σεράινγκ), Αγκιμπού (Ολυμπιακός), Μ. Κονατέ (Σιντ Τρούιντεν), Μορίμπα (Λειψία)

Επιθετικοί: Σουμάχ (Κουβέιτ ΣΚ), Χ. Καντέ (Καϊράτ), Κάμπα (Λέουβεν), Μπάγιο (Κλερμόν), Γκιλαβογκί (Παρί), Ντιαλό (Γκρενόμπλ)ΜΑΛΑΟΥΙ

Αυτή είναι μόλις η 3η του συμμετοχή στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, έχει αγωνιστεί επίσης το 1984 και το 2010, χωρίς να περάσει τους ομίλους. Τα κατάφερε τερματίζοντας 2ο σε βατό γκρουπ με Μπουρκίνα Φάσο (1η), Ουγκάντα και Νότιο Σουδάν. Σημείωσε 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, «σφραγίζοντας» την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική με τη νίκη επί της Ουγκάντας εντός (1-0).

Στα μεγάλα αουτσάιντερ του τουρνουά, μαζί με Κομόρες και Αιθιοπία. Σε όμιλο με Σενεγάλη, Γουϊνέα και Ζιμπάμπουε θα παλέψει λογικά με την τελευταία για την 3η θέση που ενδεχομένως δώσει εισιτήριο για τα νοκ-αουτ.

Είχε ρόλο κομπάρσου στα προκριματικά του Μουντιάλ και τερμάτισε τελευταίο με 3 βαθμούς σε πολύ δύσκολο όμιλο με Καμερούν, Ακτή Ελεφαντοστού και Μοζαμβίκη. Η μοναδική του νίκη ήταν επί της τελευταίας στην έδρα της. Στις 31 Δεκεμβρίου έδωσε φιλικό με τις Κομόρες, παίρνοντας τη νίκη με 2-1.

Οι δηλώσεις του προπονητή του, Μάριο Μαρινίτσα είναι ενδεικτικές για τις δυσκολίες της προετοιμασίας: «Είχαμε αρκετό αριθμό παικτών που μπορούσαν να συμπεριληφθούν στην αποστολή αλλά δυστυχώς ο κορωνοϊός τους έθεσε εκτός μιας και δεν είχαν την ευκαιρία να δώσουν το «παρών». Επίσης ήταν δύσκολο για κάποιους παίκτες επειδή δεν είχαν την δυνατότητα να παίξουν φιλικά παιχνίδια πριν την τελική απόφαση», δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος πήρε το χρίσμα μόλις τον Δεκέμβριο, αντί του Μεκ Εμβάσε ο οποίος έγραψε ιστορία οδηγώντας τις «φλόγες» στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο τελευταίος πάντως θα παραμείνει ως βοηθός του Μαρινίτσα και μετά το τουρνουά θα αναλάβει ξανά καθήκοντα πρώτου προπονητή. Από την άλλη, ο Ρουμάνος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Περισσότεροι από τους μισούς παίκτες της αποστολής αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, το οποίο δεν φημίζεται για την ποιότητα του. Μόλις δύο παίκτες αγωνίζονται στην Ευρώπη, ο 20χρονος μεσοαμυντικός Πέτρο (Σερίφ Τιρασπόλ) και ο 21χρονος επιθετικός χαφ Μαντίνγκα (Ντίλα Γκόρι).

Αγωνιστικά Νέα: Έχει «χτυπηθεί» από κορωνοϊό, αφού ανακοίνωσε οχτώ κρούσματα σε παίκτες και τρία σε μέλη του προπονητικού επιτελείου. Δεν υπολογίζονται έτσι για το σημερινό ο κομβικός φορ Μάνγκο (Ορλάντο Πάιρετς), ο ταλαντούχος χαφ Πέτρο (Σερίφ Τιρασπόλ), οι αμυντικοί Τσολόπι, Σανούντι (Μάιτι Γιουν.), Φόντια (Σίλβερ Στράικερς), Τσαζίγια (Σίβιλ Σέρβις Γιουν.) και οι μέσοι Τσιρούα (Καμούζου Μπ.), Ενγκαλάντε (Σεντ Τζόρτζ). Στα θετικά ότι ανάρρωσε και υπολογίζεται ο επιθετικός Εμπουλού (Μπαρόκα).

Η αποστολή


Τερματοφύλακες: Καχόμπουε (Μπιγκ Μπούλετς), Θόλε (Μάιτι Γ.), Θομ (Σίλβερ Στράικερς)

Αμυντικοί: Σανούντι (Μάιτι Γουόντερερς), Εμζάβα (Αμαζούλου), Τσολόπι (Μάιγι Γ.), Τσεμπέζι (Πολοκβουάνε Σίτι), Τσίβα (Μπιγκ Μπούλετς), Φόντγα (Σίλβερ Στράικερς), Τσαζίγια (Σίβιλ Σέρβις Γιουν.)

Μέσοι: Μπάντα (Σονγκό), Εμχόνε (Μπλου Ίγκλς), Τσίβα (Καμάζου Μπάρακς), Ιντάνε (Μπιγκ Μπούλετς), Πέτρο (Σερίφ Τιρασπόλ)

Επιθετικοί: Εμχάνγκο (Ορλάντο Πάιρετς), Ενγκαλάντε (Σεντ Τζορτζ), Εμπουλού (Μπαρόκα), Τσέστερ (Μάιτι Γ.), Μπάντα (Πολοκβουάνε Σίτι), Μαντίνγκα (Ντίλα Γκόρι), Καλίμα (Σίλβερ Στράικερς)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γουϊνέα δεν ανήκει στις κορυφαίες δυνάμεις της Αφρικής αλλά είναι σαφώς το μεγάλο φαβορί απέναντι στην θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Το γεγονός μάλιστα πως το Μαλάουι έχει χτυπηθεί και από κορωνοϊό, και δεν υπολογίζεται -μεταξύ άλλων- σε δύο κομβικούς παίκτες, κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων. Δύσκολα θα βρίσκονταν πιο ψηλά ο άσος.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 2ος όμιλος
  2 Γουινέα 3 4 1 1 1 2:2
  3 Μαλάουι 3 4 1 1 1 2:2
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο nikmar, με το υψηλότερο yield +15.87% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες