4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρεάλ ντι Καπ - Φίκα

20/3/2020 00:00
2 - 0
Τελείωσε

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

34 ψήφοι:

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τη Ρεάλ

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τη Ρεάλ

Σε αναμέτρηση για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Αϊτής, η Ρεάλ Ντι Καπ θα κοντραριστεί με τη Φίκα. Από ήττα στην έδρα της Κοσμοπολίτ προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαμψαν στο γήπεδό τους την αντίσταση της Σεντ Ρόουζ.

ΡΕΑΛ ΝΤΙ ΚΑΠ

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τη χρονιά η Ρεάλ Ντι Καπ η οποία πέρασε από την έδρα της Τριόμφ Λιανκούρ νικώντας (0-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Φιλοξένησε για τη δεύτερη αγωνιστική τη Βιολέτ και πραγματοποίησε εμφάνιση κατώτερη των περιστάσεων χάνοντας (0-1). Για την τρίτη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Κοσμοπολίτ και υπέστη τη δεύτερη διαδοχική της ήττα, αυτήν την φορά με 2-1.

Έχει μαζέψει όλους κι όλους τρεις βαθμούς μέχρι τώρα και βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με τις Ρασίνγκ Κλαμπ Αϊτιέν, Σεντ Ρόουζ και Τεμπέτε λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Έχει βρει δίχτυα στα δύο από τα τρία ματς που έχει δώσει, όμως δέχεται κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά αγώνα μέχρι στιγμής.

Στα έξι από τα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δύο αποψινών αντιπάλων εμφανίστηκε ισοπαλία, ενώ οι τέσσερις από τους τελευταίους πέντε αγώνες της ήταν Under.



ΦΙΚΑ

Θετικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Νίκησε 1-0 εντός έδρας τη Ρασίνγκ Κλαμπ Αϊτιέν κι απέδειξε ότι αποτελεί ομάδα έδρας. Στη δεύτερη «στροφή» αντιμετώπισε εκτός έδρας μία από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας, την Καβάλι, από την οποία ηττήθηκε 1-0. Παρ’ όλα αυτά, την περασμένη Κυριακή επέστρεψε στις επιτυχίες παίρνοντας το «τρίποντο» στο γήπεδό της, επικρατώντας με το αγαπημένο της 1-0 της Σεντ Ρόουζ.

Βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς και σε περίπτωση νίκης θα «σκαρφαλώσει» στην τετράδα. Παρ’ όλα αυτά κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο, καθώς από τα 23 πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της έχει νικήσει μόνο σ’ ένα, μετρώντας 13 ήττες και εννιά ισοπαλίες.

Και οι έξι τελευταίες αναμετρήσεις ήταν Under, ενώ είναι φανερό το επιθετικό της πρόβλημα, καθώς έχει σκοράρει μόλις δύο φορές σε τρεις αγώνες έως τώρα τη φετινή σεζόν.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρεάλ ντι Καπ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ η Φίκα έχει ξεκινήσει πιο «ζεστά» το πρωτάθλημα Αϊτής. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο καθώς χρειάζονται πάση θυσία το «τρίποντο» για να ανέβουν πιο ψηλά στη βαθμολογία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα 23 τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα τους. Θα ρισκάρουμε και θα επιλέξουμε τον άσο ο οποίος έχει αξία σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ρεάλ ντι Καπ - Τελ. αγώνες
20/3/2020
Ρεάλ ντι Καπ
Φίκα
2 - 0
Φίκα - Τελ. αγώνες
20/3/2020
Ρεάλ ντι Καπ
Φίκα
2 - 0
Αναμετρήσεις Ομάδων
20/3/2020
Ρεάλ ντι Καπ
Φίκα
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.86% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες