3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπάλτιμορ ΣΚ - Ουαναμίντε

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

43 ψήφοι:

Με άμυνα «γρανίτη» η Μπάλτιμορ

Με άμυνα «γρανίτη» η Μπάλτιμορ

Η Μπάλτιμορ φιλοξενεί την Ουαναμίντε στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αϊτής. Από εντός έδρας ισοπαλία με τη Βιολέτ προέρχονται οι γηπεδούχοι, από το ίδιο αποτέλεσμα εντός έδρας με τη Γιουβέντους οι φιλοξενούμενοι.

ΜΠΑΛΤΙΜΟΡ ΣΚ

Αήττητη παραμένει η Μπάλτιμορ μετά από τρεις αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα υποδέχτηκε τη Σεντ Ρόουζ και τη νίκησε με 1-0, ενώ στη δεύτερη «στροφή» πέρασε από την έδρα της Γιουβέντους με το ίδιο σκορ. Την περασμένη Κυριακή φιλοξένησε τη Βιολέτ όμως δεν κατόρθωσε να τη νικήσει μένοντας στο 0-0.

Οι επτά βαθμοί που έχει συγκεντρώσει τη φέρνουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με την Καβάλι λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Μεγάλο της «όπλο» είναι η άμυνα της. Έως τώρα διαθέτει την καλύτερη της λίγκας και αποτελεί τη μοναδική ομάδα που έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Έχει «χτίσει» ένα σερί εννιά διαδοχικών αγώνων χωρίς να δεχτεί γκολ από την περσινή χρονιά, ενώ μετράει τρεις διαδοχικές εντός έδρας νίκες επί της αποψινής της αντιπάλου, όλες με 1-0.



ΟΥΑΝΑΜΙΝΤΕ

Μέτριο ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν η Ουαναμίντε η οποία πανηγύρισε με το «καλημέρα» την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα «λυγίζοντας» εντός έδρας την αντίσταση της Καπουάς με 1-0. Στη συνέχεια δοκιμάστηκε στο γήπεδο της Ρασίνγκ ντε Γκοναϊβέ και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ. Στην περασμένη «στροφή» υποδέχτηκε τη Γιουβέντους και μοιράστηκαν τους βαθμούς μετά από ένα ενενηντάλεπτο χωρίς γκολ.

Η συγκομιδή των τεσσάρων πόντων τη φέρνει στο γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται στις μεσαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ισοβαθμεί με τις Αμέρικα ντες Κάγιες, Βιολέτ, Γιουβέντους, Αρκαχάι και Ρασίνγκ ντε Γκοναϊβέ και είναι ενδέκατη λόγω της διαφοράς τερμάτων. Δεν σκοράρει εύκολα αλλά εξίσου δύσκολα δέχεται γκολ και μοιάζει να διαθέτει ένα ισορροπημένο σύνολο.

Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έδωσε αρχής γενομένης από την τελευταία αγωνιστική της περσινής σεζόν ήταν όλα No Goal.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μπάλτιμορ έχει ξεκινήσει πολύ καλά και δείχνει ότι φέτος θα παλέψει για να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις, ενώ η Ουαναμίντε αρέσκεται να παίζει «κλειστά» και δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, διαθέτοντας όμως καλή άμυνα. Οι τιμές του Under και του No Goal είναι εξαιρετικά χαμηλές και θα στηρίξουμε τον άσο θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μπάλτιμορ ΣΚ - Τελ. αγώνες
20/3/2020
Μπάλτιμορ ΣΚ
Ουαναμίντε
3 - 0
Ουαναμίντε - Τελ. αγώνες
20/3/2020
Μπάλτιμορ ΣΚ
Ουαναμίντε
3 - 0
Αναμετρήσεις Ομάδων
20/3/2020
Μπάλτιμορ ΣΚ
Ουαναμίντε
3 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +30.81% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες