6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βιτόρια Γκιμαράες - Φαρένσε

17/1/2021 20:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1220 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βιτόρια Γκιμαράες - Φαρένσε στις 13/4/2024

Προϊστορία

13/4/2024 Βιτόρια ΓκιμαράεςΦαρένσε 1 - 1
2/12/2023 ΦαρένσεΒιτόρια Γκιμαράες 1 - 2
6/5/2021 ΦαρένσεΒιτόρια Γκιμαράες 2 - 2
17/2/2021 Βιτόρια ΓκιμαράεςΦαρένσε 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 18,819 68.6%
X
€ 4,526 16.5%
2
€ 4,077 14.9%
Over
€ 390 28.5%
Under
€ 978 71.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 20:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

80 ψήφοι:

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio D Afonso Henriques
  • Φυσικός χλοοτάπητας
  • Χωρητικότητα: 30000
Καλύτερη ομάδα η Γκιμαράες

Καλύτερη ομάδα η Γκιμαράες

Η Γκιμαράες φιλοξενεί τη Φαρένσε για την 14η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Μορεϊρένσε, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Ζιλ Βιθέντε.

Update: Το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω πάγου που υπήρχε στον χλοοτάπητα και θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/1) στις 20.00.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Έχοντας αποκλειστεί από το Κύπελλο στον τέταρτο γύρο, είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί μεσοβδόμαδα καθώς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στην προηγούμενη «στροφή» όμως είχε αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μορεϊρένσε και είχε αναδειχθεί ισόπαλη 2-2 μετά από ένα «χορταστικό» παιχνίδι. Σε αυτό το ματς ήταν θεωρητικά το φαβορί αλλά δεν το απέδειξε στο χορτάρι. Ξεκίνησε νωθρά και είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 15’ με ωραίο πλασέ του Πίρες. Αυτό το γκολ την «ξύπνησε» κι απάντησε πέντε λεπτά αργότερα με όμορφη κεφαλιά του Έντουαρντς. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη βελτίωσε την εικόνα της και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με γκολ του αρχηγού Αντρέ Αντρέ μέσα από την περιοχή. Δεν το χάρηκε για πολύ καθώς στο 70’ δέχτηκε την ισοφάριση από τον Σοάρες. Οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με την ιδέα της μοιρασιάς και το μόνο αξιοσημείωτο που συνέβη μέχρι το σφύριγμα της λήξης, ήταν το μπλακ-άουτ και η συσκότιση που είχε ως αποτέλεσμα μία εικοσάλεπτη διακοπή πριν ο διαιτητής στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια δίχως να αλλάξει κάτι.

Αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο η Γκιμαράες έμεινε μακριά από τις επιτυχίες. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί μόνο στο ξεκίνημα της σεζόν όταν κι απομακρύνθηκε από την άκρη του πάγκου ο Τιάγκο Μέντες. Έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας δύο πόντους από την Πάσος Φερέιρα την οποία και κυνηγάει. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ζοάο Ενρίκες επισήμανε: «Ήταν απογοητευτικός ο τρόπος με τον οποίο δεν νικήσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά θα πρέπει να αποδείξουμε κόντρα σε μία επικίνδυνη ομάδα όπως είναι η Φαρένσε ότι μάθαμε από το λάθος μας. Μου αρέσει που είδα τους παίκτες μου στεναχωρημένους μετά από ισοπαλία. Έχουμε τη φιλοδοξία για περισσότερες επιτυχίες και υψηλή θέση στη βαθμολογία. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και είμαστε πολύ σίγουροι για το μέλλον».

Αγωνιστικά Νέα: Όπως συνήθως ταλαιπωρείται από αρκετά προβλήματα. Δεν είναι διαθέσιμοι οι μπακ Μασκαρένιας (0/0), Μπισέκ (0/0) και οι μέσοι Αμόα (0/0), Αγκού (6/0). Παρόντες οι Ποχά (5/0), Ζανβιέ (7/0), Ροσίνια (11/2), Ντουάρτε (9/2) και Εστουπινάν (2/3) που δοκιμάστηκαν από τον Covid-19.



ΦΑΡΕΝΣΕ

Την περασμένη Κυριακή κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Ζιλ Βιθέντε κι έψαχνε την πρώτη της νίκη στο καινούριο έτος, μια και είχε προηγηθεί η ήττα στο γειτονικό ντέρμπι με την Πορτιμονένσε. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε το «τρίποντο» με 3-1, αποδεικνύοντας ότι στη φυσική της έδρας είναι ισχυρή. Άλλωστε στα τρία πρώτα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα στο «σπίτι» της είχε παίξει στο στάδιο Αλγκάβρε λόγω έργων βελτίωσης. Μπήκε αποφασισμένη στο ματς κι αυτό φάνηκε. Πίεσε από νωρίς κι ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 10’ με κεφαλιά του Στογιλίκοβιτς, ενώ πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Λίκα. Είδε τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν και να μειώνουν με όμορφο πλασέ στο 29’. Στην επανάληψη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λίκα μετά από χρήση VAR και στη συνέχεια πιέστηκε. Στο 84’ όμως ο Ισιντόρο σκόραρε με συρτό σουτ για το 3-1 και «σφράγισε» την επικράτησή της.

Η Φάρενσε ως νεοφώτιστη έχει θέσει όπως ήταν αναμενόμενο έναν και μοναδικό στόχο, που δεν είναι άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού. Το «μελανό» σημείο στη μέχρι τώρα παρουσία της είναι η αδυναμία που έχει στις εξορμήσεις της, καθώς έχει υποστεί μακριά από την έδρα της πέντε ήττες κι έχει αποσπάσει μία ισοπαλία. Η συγκομιδή των 12 βαθμών την έφερε στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

«Το μυστικό δεν είναι μόνο τα παιχνίδια που παίζουμε στο σπίτι μας. Όμως για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε τέτοια ενέργεια στο γήπεδό μας. Αισθανόμαστε σαν να έχουμε μαζί μας τον κόσμο της ομάδας και μας δίνει δύναμη. Παίζουμε και γι’ αυτούς. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια υπομονή και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ακόμα είναι πολύ νωρίς και θα χρειαστεί να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας» σχολίασε ο κόουτς του κλαμπ, Σέρτζιο Βιέιρα.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και θα λείψει ο εξτρέμ Λίκα (5/1). Απόντες ξανά οι δύο σέντερ μπακ Μάρτινς (6/1) και Σάντσα (6/2), ενώ απών θα είναι ο εξτρέμ Σέκο (9/0). Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του αμυντικού χαφ Φαλκάο (12/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γκιμαράες δεν μπόρεσε να νικήσει τη Μορεϊρένσε εκτός έδρας, όμως έχει φανεί στα παιχνίδια της ότι διαθέτει μπόλικη ποιότητα και θα παλέψει για μία θέση στην πρώτη πεντάδα που θα της εξασφαλίσει ευρωπαϊκή έξοδο. Στον αντίποδα, η Φαρένσε μοιάζει διατεθειμένη να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αμέσως μετά την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια». Οι νεοφώτιστοι αποτελούν τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας στα ματς μακριά από το «σπίτι» τους και θα πάμε με τον άσο από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί. Update: Το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω πάγου που υπήρχε στον χλοοτάπητα και θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/1) στις 20.00.

FACTS

  • Η ομάδα Φαρένσε έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Η ομάδα Φαρένσε ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: Ημ.X
  • Η ομάδα Βιτόρια Γκιμαράες έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
PRIMEIRA LIGA
  7 Βιτόρια Γκιμαράες 34 43 12 7 15 37:44
  17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.21% έπαιξε: 1X
  • » Ο vasw, με το υψηλότερο yield +12.10% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες