4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βολφσμπέργκερ - Γκλάντμπαχ

28/11/2019 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 856

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 0 - 1

    1. 60' Stindl Lars
    2. 62' Gollner Manfred

        Προϊστορία

        28/11/2019 ΒολφσμπέργκερΓκλάντμπαχ 0 - 1
        19/9/2019 ΓκλάντμπαχΒολφσμπέργκερ 0 - 4

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 26,503 14.5%
        X
        € 28,240 15.4%
        2
        € 128,143 70.1%
        Over
        € 0 0%
        Under
        € 0 0%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Πέμπτη, 19:55

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        160 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Stadion Graz Liebenau, Graz
        Να μην την πατήσει και δεύτερη φορά

        Να μην την πατήσει και δεύτερη φορά

        Η Βολφσμπέργκερ υποδέχεται την Γκλάνμπαχ σε έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους της διοργάνωσης. Θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνουν ζωντανοί οι γηπεδούχοι, μπορούν να εξασφαλίσουν την πρόκριση οι φιλοξενούμενοι.

        * Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα της Στουρμ Γκρατς και όχι στη φυσική έδρα της Βόλφσμπεργκερ καθώς το γήπεδο της δεν πληροί της απαραίτητες προϋποθέσεις της ΟΥΕΦΑ.

        ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ

        Τα δύο παιχνίδια με την Μπασάκσεχιρ και οι κολλητές της ήττες, έσβησαν την μέχρι τώρα καλή εικόνα της στον όμιλο και την έριξαν στην τελευταία θέση. Είχε δοκάρι στο 36’ του αγώνα με τον Ριτζμάιερ, η στιγμή όμως που καθόρισε το παιχνίδι ήταν το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ρνιτς στο 72’ και το οποίο συνοδεύτηκε και με την αποβολή του. Σε εκείνο το σημείο δέχτηκε το 1-0 και έπειτα δεν μπόρεσε να αντιδράσει με την Μπασάκ να φτάνει στην επίτευξη ακόμα δύο τερμάτων (84’, 87’).

        Πριν μία εβδομάδα ωστόσο ο προπονητής της Τζέρχαρντ Στρούμπερ έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα και ανακοινώθηκε από την αγγλική Μπάρνσλεϊ. Υπηρεσιακός προπονητής ανέλαβε ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μοχάμεντ Σαχλί. Με αυτόν στον πάγκο η Βόλφσμπέργκερ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της ουραγού Μάτερσμπουργκ με 1-4. Ήδη από το πρώτο ημίχρονο είχε πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα με γκολ των Βάισμαν και Νιάνγκμπο (33’) για να ακολουθήσουν άλλα δύο στην επανάληψη από τους Βάισμαν και πάλι (58’) και Βέρνιντζνιγκ (75’).

        Με 30 βαθμούς βρίσκεται στη 3η θέση, στο -9 από τη σαφώς ανώτερη Σάλτσμπουργκ με το πρωτάθλημα βέβαια να βρίσκεται ακόμα στα μισά. Κανείς δεν περίμενε βέβαια σε έναν τέτοιο όμιλο να διεκδικεί μεχρι τέλους την πρόκριση της, αν δεν ηττηθεί σήμερα θα δώσει έναν τελικό την επόμενη αγωνιστική στο «Ολίμπικο» απέναντι στη Ρόμα. Σε περίπτωση ήττας βέβαια θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση.

        Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα απουσιάσει ο στόπερ Ρνιτς (12/0), εκτός και ο στόπερ Μπάουμγκάρντεν (2/0) με τον φορ Σμιντ (12/0).

        ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

        Πήρε μία μεγάλη εντός έδρας απέναντι στη Ρόμα την προηγούμενη αγωνιστική και κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Προηγήθηκε με αυτογκόλ του Φάτσιο στο 35’, στο 64’ όμως δέχθηκε την ισοφάριση. Βγήκε μπροστά αφήνοντας χώρους στη Ρόμα χωρίς να το πληρώσει, και στο 95’ ο Τουράμ με κεφαλιά της χάρισε τη νίκη.

        Το Σάββατο δεν μπόρεσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ουνιόν Βερολίνου και γνώρισε την ήττα με 2-0. Είχε δοκάρι μόλις στο 12’ σε κεφαλιά του Χέρμαν, τρία λεπτά αργότερα όμως είχε κακή αντίδραση στην άμυνα της και έμεινε πίσω στο σκορ. Σώθηκε από το δοκάρι στο 21’ και στο 38’ ο Πλέα έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε τετ α τετ. Ελάχιστες οι φάσεις στην επανάληψη, αυτή που κατάφερε να φτάσει σε τέρμα όμως ήταν η Ουνιόν.

        Παραμένει στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα, βλέποντας ωστόσο την διαφορά από τις Μπάγερν και Λειψία να μειώνεται στον ένα βαθμό. Αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική της προσπάθεια θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι θετικό και απέναντι στην Ουνιόν.

        Πλέον με δύο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια με Βολφσμπέργκερ και Μπασάκσεχιρ προκρίνεται σίγουρα στην επόμενη φάση. Της αρκεί και μία νίκη σήμερα σε συνδυασμό με ήττα της Ρόμα προκειμένου να εξασφαλίσει από σήμερα το εισιτήριο για τους «32» του θεσμού. Χρωστάει πάντως και μία καλή εμφάνιση απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο από την οποία γνώρισε μία αναπάντεχη ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων με 4-0 εντός έδρας.

        «Πρέπει να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί απέναντι στη Βολσφμπέργκερ και να σβήσουμε τις μνήμες από το πρώτο παιχνίδι. Είμαι πεπεισμένος ότι θα παρουσιαστούμε διαφορετικοί αυτή τη φορά και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς πίσω στη Γερμανία», τόνισε ο μέσος Χόφμαν.

        Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο Κράμερ (9/0). Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι στόπερ Γκίντερ (10/0) και Ελβέντι (12/1) ο αριστερός μπακ Πούλσεν και ο μέσος Μίζελ.

        Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Η Γκλάντμπαχ χρωστάει μία καλή εμφάνιση απέναντι στη Βόλφσμπεργκερκ και σίγουρα θέλει να σβήσει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Πέρα από αυτό διακυβεύευται και η πρόκριση της, είναι ανώτερη ομάδα από τους Αυστριακούς και τώρα καλείται να το αποδείξει. Σε οριακά αποδεκτές τιμές το διπλό και θα το επιλέξουμε.

        FACTS

        • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Βολφσμπέργκερ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
          Σημείο: Over με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ
        • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Γκλάντμπαχ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
          Σημείο: Over με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
          39 Γκλάντμπαχ 6 8 2 2 2 6:9
          40 Βολφσμπέργκερ 6 5 1 2 3 7:8
        10ο ΓΚΡΟΥΠ
          3 Γκλάντμπαχ 6 8 2 2 2 6:9
          4 Βολφσμπέργκερ 6 5 1 2 3 7:8
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο paris_zermen, με το υψηλότερο yield +2.63% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες