1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σμολέβιτσι - Βίτεμπσκ

5/4/2020 16:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1506 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σμολέβιτσι - Βίτεμπσκ στις 23/6/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 25' Klopotskiy Yevgeniy
  2. 34' Vaskov Artem

2ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 55' Chalov Daniil
  2. 58' Matveenko Anton
  3. 63' Volkov Sergey
  4. 72' Nazarenko Pavel
  5. 88' Barsukov Yevgeni

      Προϊστορία

      23/6/2021 ΣμολέβιτσιΒίτεμπσκ 1 - 3
      18/7/2020 ΒίτεμπσκΣμολέβιτσι 1 - 0
      5/4/2020 ΣμολέβιτσιΒίτεμπσκ 0 - 1
      31/8/2018 ΒίτεμπσκΣμολέβιτσι 4 - 0
      29/4/2018 ΣμολέβιτσιΒίτεμπσκ 1 - 1
      8/7/2016 ΣμολέβιτσιΒίτεμπσκ 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 737 22.5%
      X
      € 1,891 57.8%
      2
      € 644 19.7%
      Over
      € 55 53.0%
      Under
      € 49 47.0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      39 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Ozyorny Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 1600
      Η αλλαγή έδρας το έκανε αμφίρροπο

      Η αλλαγή έδρας το έκανε αμφίρροπο

      Η Σμολεβίτσι θα κοντραριστεί με τη Βιτέμπσκ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας. Από ήττες προέρχονται αμφότεροι οι αντίπαλοι. Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν στην έδρα της Ισλόχ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από τη Νέμαν Γκρόντνο.

      * Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο γήπεδο της Βιτέμπσκ αλλά λόγω κακοκαιρίας άλλαξε η έδρα και η Σμολεβίτσι θα είναι γηπεδούχος στον πρώτο γύρο και φιλοξενούμενη στο δεύτερο. Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική αγωνιστική που αλλάζει το γήπεδο διεξαγωγής στο ματς της Σμολεβίτσι.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις εξέδρες, καθώς στη Λευκορωσία δεν θα έχουν ληφθεί σχετικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

      ΣΜΟΛΕΒΙΤΣΙ

      Πήγε στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας για να παίξει με την Ισλόχ και ηττήθηκε 1-0, δεχόμενη το γκολ πολύ νωρίς στο ματς. Ήταν εκείνη που απείλησε πριν συμπληρωθεί το πεντάλεπτο, αλλά στο 9’ είδε τον Γιανσανέ να σκοράρει ανενόχλητος έξω από τη μικρή περιοχή, μετά από ασθενή απόκρουση του Φιλτσόφ κι ενώ η άμυνα έμοιαζε να είναι απούσα. Συνέχισε να έχει παθητικό ρόλο αλλά στο 26’ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση χάνοντας την ευκαιρία της χρονιάς. Ο Βέρας έφυγε μόνος του και πέρασε τον γκολκίπερ Χάτκεβιτς, αλλά λίγο έξω από την περιοχή, κατόρθωσε να αστοχήσει σουτάροντας άουτ, ενώ η εστία ήταν κενή. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι δύο αντίπαλοι είχαν από μία καλή στιγμή, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.

      Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειλήθηκαν ούτε μία φορά. Βγήκαν μπροστά ψάχνοντας το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσα αλλά δημιούργησαν μόνο μία αλλά σπουδαία ευκαιρία. Στο 75’, ο Ποέ έκανε υπέροχη κίνηση από τα αριστερά και πάσαρε στον Κότοφ ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε άουτ μέσα από την περιοχή. Προσπάθησε να απειλήσει ξανά χωρίς όμως να τα καταφέρει και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι από ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι.

      Αν τα είχε καταφέρει το ξεκίνημά της θα κρινόταν ικανοποιητικό, καθώς στην πρεμιέρα είχε αποσπάσει βαθμό στην έδρα της πρωταθλήτριας Ντιναμό Μπρεστ (1-1). Βελτίωσε την απόδοσή της σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική αλλά ηττήθηκε. Έχοντας μόλις έναν πόντο μέχρι στιγμής θα χρειαστεί να βρει θετικά αποτελέσματα. Και τα δύο ματς του συνόλου του Αλεκσάντρ Μπράζεβιτς έως τώρα ήταν Under.



      ΒΙΤΕΜΠΣΚ

      Την περασμένη εβδομάδα έπαιξε εκτός έδρας με τη Νέμαν Γκρόντνο και ηττήθηκε 2-0, «πληρώνοντας» ένα «νεκρό» διάστημα που είχε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Είχε αρκετά καλή εικόνα στο πρώτο μέρος και ήταν εκείνη που πήρε τον έλεγχο κι αναζητούσε το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Κέρδισε πέναλτι στο 40’, αλλά η απόφαση αυτή άλλαξε και πολύ σωστά, καθώς η μπάλα δεν είχε χτυπήσει στο χέρι του αντίπαλου αμυντικού αλλά στο πόδι του. Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικό και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια για το διάλειμμα του ημιχρόνου.

      Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα της επανάληψης καθώς μπήκαν επιθετικά αναζητώντας το γκολ. Στο 51ο λεπτό το βρήκαν τελικά με τον Καντιμιάν ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μία ολιγωρία της άμυνας της Βιτέμπσκ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σου. Στο 57’ ο Ζούλιο Σέζαρ ανέτρεψε τον Κοβάλ ο οποίος έφυγε μόνος του για το 2-0. Ο Καντάρια έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0. Όπως ήταν λογικό η απόδοση των φιλοξενούμενων επηρεάστηκε και δεν έπαιξαν το ίδιο καλά με το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την κατάσταση και μοιραία ηττήθηκαν.

      Η νίκη της πρεμιέρας επί της Γκοροντέγια δεν συνδυάστηκε με δεύτερο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα για το συγκρότημα του Σεργκέι Γιασίνσκι. Και τα δύο ματς του συλλόγου μέχρι τώρα πάντως ήταν No Goal και Under και είναι φανερό ότι θα πρωταγωνιστεί σε «κλειστά» ματς που θα έχουν λίγα τέρματα.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Αν η αναμέτρηση διεξαγόταν στην έδρα της Βιτέμπσκ όπως ήταν προγραμματισμένο, τότε οι γηπεδούχοι θα είχαν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Οι έντονες χιονοπτώσεις όμως οδήγησαν σε αλλαγή έδρας και παράλληλα έκαναν την αναμέτρηση πιο αμφίρροπη. Οι αποδόσεις του Under είναι δικαιολογημένα σε χαμηλά επίπεδα. Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι θα πηγαίναμε με την ισοπαλία.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Βίτεμπσκ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under
      • Η ομάδα Βίτεμπσκ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.X

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Πρέμιερ Λιγκ
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Πρέμιερ Λιγκ
        12 Βίτεμπσκ 30 36 8 12 10 30:38
        16 Σμολέβιτσι 29 14 3 5 21 27:72
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +2.08% στο σημείο X έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες