1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φέχερβαρ - Μποέμιαν

27/8/2020 19:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 803
1 - 1*
Τελείωσε

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 50,797 84.4%
X
€ 4,662 7.7%
2
€ 4,761 7.9%
Over
€ 2,308 53.3%
Under
€ 2,024 46.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

115 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Sostoi Stadion
  • Χωρητικότητα: 15000
Τον πρώτο λόγο οι Ούγγροι

Τον πρώτο λόγο οι Ούγγροι

Η Φέχερβαρ θα κοντραριστεί με την Μποέμιανς στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στη 2η θέση του πρωταθλήματος Ουγγαρίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν επίσης 2οι στη λίγκα της Ιρλανδίας.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΦΕΧΕΡΒΑΡ

Στους περισσότερους είναι γνωστή ως Βίντι, ενώ το καλοκαίρι του 2018 είχε κοντραριστεί με την ΑΕΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ελληνική ομάδα να δυσκολεύεται αρκετά, αλλά να παίρνει την πρόκριση για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Την περσινή σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος Ουγγαρίας και με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε τη συμμετοχή της για ακόμα μία χρονιά στην Ευρώπη.

Η κορυφαία στιγμή της ιστορίας της είναι αναμφίβολα η πορεία της μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου UEFA -σημερινό Γιουρόπα Λιγκ-, το μακρινό 1985, πριν από 35 χρόνια. Οι τελικοί τότε ήταν διπλοί και μετά την ήττα της εντός έδρας από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0, τα πάντα είχαν κριθεί. Παρ’ όλα αυτά στον επαναληπτικό πανηγύρισε μία ιστορικής σημασίας νίκη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 1-0, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει την ανατροπή.

Τον περασμένο Ιούλιο άλλαξε προπονητή με τον Γκάμπορ Μάρτον να αναλαμβάνει τα ηνία. Παρ’ όλα αυτά το ξεκίνημα της νέας σεζόν δεν ήταν ενθαρρυντικό. Στην εγχώρια λίγκα μετράει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς. Αρχικά έφερε 3-3 εκτός έδρας με τη Ζαλαεγκερζέγκ, ενώ το περασμένο Σάββατο (22/8) έμεινε στην ισοπαλία στο «σπίτι» της με την Πακς (1-1). Αμφότερα τα παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα. Εκτός μόνο ο μέσος Κόβακς.



ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Ιρλανδίας, καθώς ιδρύθηκε το πολύ μακρινό 1890 και φέτος συμπληρώνει 130 χρόνια ύπαρξης. Είναι η τέταρτη δύναμη στη χώρα βάσει τίτλων, καθώς έχει κατακτήσει έντεκα φορές το εγχώριο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ιρλανδίας σε επτά περιπτώσεις. Βρίσκεται μακριά από την κορυφή εδώ κι έντεκα χρόνια, αν και παλεύει σταθερά για να τα καταφέρει χωρίς επιτυχία.

Φέτος πάντως φαίνεται ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για να πάρει τον τίτλο από τη Σάμροκ Ρόβερς. Έπειτα από εννιά αγωνιστικές, έχει συγκεντρώσει 21 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση, δύο πόντους πίσω από τη συμπολίτισσα της, ομάδα του νότιου Δουβλίνου. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα έχοντας δεχτεί όλα κι όλα τέσσερα τέρματα, όμως το επίπεδο της λίγκας είναι χαμηλό. Τα οκτώ από τα εννιά ματς της ολοκληρώθηκαν Under. Το περασμένο Σάββατο (22/8) νίκησε εντός έδρας τη Σεντ Πάτρικς με το «καθαρό» 2-0.

Σε διεθνές επίπεδο δεν έχει καταφέρει ποτέ να φτάσει πέρα από τον δεύτερο προκριματικό γύρο και δεν θεωρείται υπολογίσιμη δύναμη. Ο τεχνικός του κλαμπ Κιθ Λονγκ κάθεται στον πάγκο από το 2014 και δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα για το ταξίδι στην Ουγγαρία.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Φέχερβαρ είναι το απόλυτο φαβορί σε αυτό το παιχνίδι, κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που προέρχεται από εξαιρετικά αδύναμο πρωτάθλημα. Οι Ούγγροι στο παρελθόν είχαν διακριθεί όμως πλέον δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνη την ομάδα. Από την άλλη η Μποέμιανς διαθέτει σύνολο περιορισμένων δυνατοτήτων το οποίο δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι καλό. Αν οι γηπεδούχοι είναι σοβαροί θα νικούν από το ημίχρονο. Θα τους εμπιστευτούμε.

FACTS

  • Η ομάδα Μποέμιαν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 6.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μποέμιαν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 5.85 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
27/8/2020
Φέχερβαρ
Μποέμιαν
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες