2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βιζέλα - Μπράγκα

23/12/2021 20:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 815
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 865 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπράγκα - Βιζέλα στις 20/4/2024

Προϊστορία

20/4/2024 ΜπράγκαΒιζέλα 2 - 1
8/12/2023 ΒιζέλαΜπράγκα 1 - 3
11/3/2023 ΒιζέλαΜπράγκα 0 - 4
18/9/2022 ΜπράγκαΒιζέλα 2 - 0
9/7/2022 ΒιζέλαΜπράγκα 2 - 3
10/4/2022 ΒιζέλαΜπράγκα 0 - 1
23/12/2021 ΒιζέλαΜπράγκα 1 - 0
30/11/2021 ΜπράγκαΒιζέλα 4 - 1
6/7/2021 ΒιζέλαΜπράγκα 3 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 4,280 7.5%
X
€ 23,954 41.7%
2
€ 29,169 50.8%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

90 ψήφοι:

Δεν θα αντέξει άλλον αποκλεισμό η Μπράγκα

Δεν θα αντέξει άλλον αποκλεισμό η Μπράγκα

Η Βιζέλα υποδέχεται την Μπράγκα στο πλαίσιο του 5ου γύρου του πορτογαλικού Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση την Εστρέλα ντα Αμαδόρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας τη Σάντα Κλάρα.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι αν δεν προκύψει νικητής, η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

ΒΙΖΕΛΑ

Η επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου της επέτρεψε να ξεκινήσει τις προσπάθειές της από τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου. Εκεί αντιμετώπισε εκτός έδρας την ιστορική Βιτόρια Σετούμπαλ η οποία πλέον αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία. Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της αλλά νίκησε εύκολα με 2-0. Τα γκολ της σημειώθηκαν από τον Μέντεζ στο 27’ κι από τον Γκιγιέρμε Σετίν δέκα λεπτά αργότερα. Η κλήρωση ήταν καλή και στην τέταρτη φάση. Έπαιξε στο «σπίτι» της με την Εστρέλα Αμαδόρα και «καθάρισε» χωρίς ιδιαίτερο κόπο επικρατώντας εκ νέου με 2-0. Ο Μέντες άνοιξε το σκορ μόλις στο 9’ και ο Κίκο Μποντόσο στο 52’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο παρελθόν έχει φτάσει μόνο μία φορά μέχρι τους «16» και θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία παίρνοντας την παρθενική της πρόκριση για τα προημιτελικά. Και τα δύο φετινά της ματς στο θεσμό ήταν Under και No Goal.

Η Βιζέλα διανύει πάντως μία ιστορική σεζόν, από τη στιγμή που συμμετέχει στην Πριμέιρα Λίγκα για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1985. Αναμφίβολα ο βασικός της στόχος για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν είναι άλλος από την παραμονή της στην κατηγορία και τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Στο τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα διασύρθηκε (0-4) από την Πόρτο εντός έδρας. Έχει συγκεντρώσει πάντως 13 βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση, δίχως να μπορεί να αισθάνεται σε καμία περίπτωση ασφαλής.

Ο τεχνικός του συλλόγου Αλβάρο Πατσέκο τόνισε: «Ο κόσμος μας στηρίζει πάντοτε και νομίζω ότι θα ήταν καλό να του χαρίσουμε τη νίκη και την πρόκριση. Η Πόρτο ήταν πιο δυνατή από εμάς και κέρδισε δίκαια. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα στον αγώνα με την Μπράγκα. Θέλουμε πολύ να νικήσουμε. Το παιχνίδι που έρχεται είναι σημαντικό και είναι για το Κύπελλο. Μας δυσκόλεψαν πολύ στο πρωτάθλημα αλλά νομίζω ότι θα είμαστε πιο σωστά προετοιμασμένοι».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στον αγώνα με την Πόρτο ο επιθετικός Γκιγιέρμε Σετίν (13/5) και θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του. Δεν μπορούν να προσφέρουν ο δεξιός μπακ Κοφί (13/2) και πιθανότατα ούτε ο στόπερ Ιβανίλντο (10/0) και ο έμπειρος μέσος Κλαουντεμίρ (10/0).



ΜΠΡΑΓΚΑ

Η κάτοχος του τίτλου δεν μπορεί παρά να έχει θέσει ως στόχο την επανάληψη του συγκεκριμένου επιτεύγματος. Παραδοσιακά κυνηγάει τις διακρίσεις στο Κύπελλο αλλά και στο Λιγκ Καπ και πέρσι είχε σοκάρει την Μπενφίκα νικώντας στον τελικό με 2-0 και πανηγυρίζοντας για τρίτη φορά την κατάκτηση του τροπαίου. Ωστόσο πριν από μία εβδομάδα αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ με διασυρμό (5-1) από την Μποαβίστα και πλέον έχει ακόμα μεγαλύτερο «βάρος» στις πλάτες της, διότι ενδεχόμενος αποκλεισμός ίσως φέρει εξελίξεις. Μέχρι τώρα ήταν εντυπωσιακή αποκλείοντας πανεύκολα με 5-0 τη Μοίτένσε -ομάδα πέμπτης κατηγορίας- εκτός έδρας στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου και στη συνέχεια διέλυσε τη Σάντα Κλάρα με 6-0 στο «Μουνισιπάλ». Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει στον αγώνα με τη Βιζέλα. Και τα δύο ματς της στη φετινή διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Over και No Goal.

Το πρωτάθλημα μπορεί να περάσει για λίγο σε δεύτερη μοίρα για την Μπράγκα, καθώς την περασμένη Κυριακή νίκησε εντός έδρας με το «φτωχό» αλλά πολύτιμο 1-0 την Μπελενένσες Σαντ. Αποτελεί δίχως αμφιβολία το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της 4ης θέσης. Εκεί στέκεται τώρα με συγκομιδή 28 βαθμών κι όλα δείχνουν ότι για ακόμα μία σεζόν θα τερματίσει πίσω από την τριάδα των «μεγάλων» ομάδων της Πορτογαλίας.

«Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει με μεγαλύτερο σκορ στον αγώνα με την Μπελενένσες. Η ομάδα αντέδρασε όπως έπρεπε μετά την ήττα από την Μποαβίστα και τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ. Προχωράμε για να φτάσουμε σ’ ένα επίπεδο παρόμοιο με το περσινό, διαθέτοντας όμως εντελώς διαφορετική ομάδα. Είχαμε μεγαλύτερο ρόστερ και μπορούσαμε να παίζουμε σταθερά δύο φορές την εβδομάδα. Οι παίκτες ήταν έμπειροι από την πρώτη κατηγορία. Φέτος έχουμε ένα πιο νεανικό σύνολο» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεδομένα εκτός ο επιθετικός Βιτίνια (7/1). Ίσως προφυλαχθεί ξανά ο σταρ εξτρέμ Γκαλένο (11/2). Στα «πιτς» ο χαφ Κάστρο (6/0). Σταθερά δεν μπορεί να προσφέρει ο στόπερ κι αριστερός μπακ Νούνο Σεκέιρα (7/0). Μακροχρόνιος απών ο στόπερ Κάρμο. Εκτός πλάνων ο σέντερ μπακ Ρολάντο.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Χαρακτήρα τελικού έχει για την Μπράγκα η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βιζέλα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Οι «αρσεναλίστας» απέτυχαν παταγωδώς στο Λιγκ Καπ, από τη στιγμή που διασύρθηκαν στην έδρα της Μποαβίστα και δεν προκρίθηκαν στο Final 4 της διοργάνωσης. Παραδοσιακά ρίχνουν μεγάλο βάρος στο Κύπελλο και είναι οι κάτοχοι του θεσμού. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι έχουν θέσει ως βασικό στόχο την παραμονή τους στην Πριμέιρα Λίγκα. Δεν υπάρχει αξία στο «διπλό» και θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο εμπιστευόμενοι τις δύο επιθέσεις.

FACTS

  • Η ομάδα Μπράγκα έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 4.25 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μπράγκα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο koraki0k, με το υψηλότερο yield +32.88% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες