Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ για Λίβερπουλ στο Άνφιλντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ για Λίβερπουλ στο Άνφιλντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2014 21:24
Με γκολ του Αγκμπονλαχόρ στο 9’ η Άστον Βίλα κέρδισε με 1-0 τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και πέρασε μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, αφήνοντας τους «κόκκινους» με 6 μετά από 4 παιχνίδια. Τέταρτη συνεχόμενη φορά που οι «χωριάτες» φεύγουν αήττητοι από την έδρα της Λίβερπουλ!

Λίγες ημέρες πριν την επιστροφή της Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι «κόκκινοι» γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Άστον Βίλα, η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει, φτάνοντας τους 10 βαθμούς στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, μόλις δύο πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι!

«Χρυσός» σκόρερ για τους «χωριάτες» ήταν ο Αγκμπονλαχόρ ο οποίος τρεις ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 9ο λεπτό, βοηθώντας την ομάδα του να φύγει με το «διπλό» από το «Άνφιλντ».

Η απουσία του τραυματία Στάριτζ επηρέασε τη Λίβερπουλ, η οποία δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία της Άστον Βίλα με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ του Κουτίνιο στο 81’ που βρήκε στο δοκάρι του Γκούζαν.

Έτσι, η ομάδα του Ρότζερς γνώρισε δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και υποχώρησε στην 7η θέση με 6 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Άρσεναλ.

Στα αξιοσημείωτα πως η Άστον Βίλα έφυγε για τέταρτη συνεχόμενη φορά αήττητη από το «Άνφιλντ», αγνοώντας την ήττα στην έδρα της Λίβερπουλ από τον Δεκέμβριο του 2010, όπου η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είχε πάρει τη νίκη με 3-0 έχοντας βασικό τον Σωτήρη Κυργιάκο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.