Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική τριάρα του Ολυμπιακού επί της Μίλαν (video)

Φιλική τριάρα του Ολυμπιακού επί της Μίλαν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2014 09:58
Μεγάλη φιλική νίκη με 3-0 απέναντι στη Μίλαν πήρε ο Ολυμπιακός στο εναρκτήριο παιχνίδι του International Champions Cup που έγινε στο Τορόντο. Ντομίνγκες (16’), Διαμαντάκος (49’) και Μπουχαλάκης (79’) τα γκολ των «ερυθρόλευκων».

Παίζοντας ανά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 την Μίλαν σε παιχνίδι που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής για την πρεμιέρα του International Champions Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Τσόρι και τους νεοαποκτηθέντες Κασάμι και Μαζουακού να ξεχωρίζουν όπως και το εξαιρετικό γκολ του Μπουχαλάκη με σουτ εκτός περιοχής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να κλείνει τους χώρους και να προσπαθεί από τα πρώτα λεπτά να δημιουργήσει προβλήματα στη Μίλαν. Τελικώς στο 16’, μετά από σέντρα του Ντοσεβί, ο Τσόρι έδωσε το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι στο 24’ είχαν ευκαιρία με τον Φουστέρ και για δεύτερο γκολ.

Φιλική τριάρα του Ολυμπιακού επί της Μίλαν (video)
Η ομάδα του Μίτσελ είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δεν απειλήθηκε σημαντικά από τη Μίλαν, με εξαίρεση μια φάση στο φινάλε του πρώτου μέρους, όπου ο Πατσίνι βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν κατάφερε να πιάσει καλά το πλασέ.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ με το… καλημέρα, καθώς ο πολύ καλός Μαζουακού (που στο δεύτερο μέρος έπαιξε ως εξτρέμ) βρήκε με σέντρα τον Διαμαντάκο και αυτός με πλασέ στην κίνηση «έγραψε» το 2-0.

Η Μίλαν είχε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει, με τον Σαπονάρα να σημαδεύει το δοκάρι στο 55’, ενώ δύο λεπτά μετά ο Ντοσεβί είχε καλή στιγμή για να ξαναδώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους «ερυθρόλευκους».

Αυτό έγινε στο 78’ με τον Μπουχαλάκη να διαμορφώνει το τελικό 3-1 με σουτ-κεραυνό, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην Αμερική.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμντελαουΐ (72’ Σαλίνο), Μαζουάκου (72’ Μπουχαλάκης), Μανωλάς (46’ Αυλωνίτης), Αμπιντάλ (61’ Σιόβας), Κασάμι (72’ Γκαζαριάν), Σάμαρης (46’ Μανιάτης), Τσόρι (61’ Κολοβός), Φουστέρ (46’ Χολέμπας) , Ντοσεβί (61’ Σαβιόλα), Παπάζογλου (46’ Διαμαντάκος)

Μίλαν: Γκάμπριελ (62’ Αγκάτσι), Τζακάρντο (76’ Ντε Τσίλιο), Ραμί (62’ Άλεξ), Μπονέρα (62’ Μεξές), Αλμπερτάτσι, Πόλι (76’ Μαστάλι), Κριστάντε, Σαπονάρα (84’ Μόντιτς), Νιάνγκ (76’ Χόντα), Ελ Σαραουϊ, Πατσίνι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.