Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπερπρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής η Ατλέτικο Μινέιρο (video)

Υπερπρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής η Ατλέτικο Μινέιρο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2014 13:43
Την κατάκτηση του Ρεκόπα Σουνταμερικάνα (Σούπερ Καπ Λατινικής Αμερικής) κατέκτησε η Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία επικράτησε στην παράταση με 4-3 (2-3 κ.δ) της Λανούς στον δεύτερο τελικό των δύο ομάδων και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού, πήρε τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Σε ένα μεγάλο παιχνίδι, η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες, Ατλέτικο Μινέιρο κέρδισε με 4-3 την Λανούς στην παράταση και κατέκτησε το Ρεκόπα Σουναμτερικάνα χάρη σε δύο αυτογκόλ των Αργεντινών στον έξτρα χρόνο!

Οι γηπεδούχοι που είχαν κερδίσει και μέσα στην έδρα της Λανούς με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, πήραν προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό με πέναλτι του Ταρντέλι, όμως οι Αγιάλα (9’) και Σίλβα (26’) γύρισαν το σκορ για τους Αργεντινούς.

Η ομάδα του Ροναλντίνιο ισοφάρισε στο 38’ με τον Μαϊκοσουέλ, όμως στις καθυστερήσεις ο Ακόστα «πάγωσε» την Ατλέτικο, καθώς έκανε το 3-2 για τη Λανούς και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση!

Εκεί όμως δύο αυτογκόλ από τους Γκόμεζ (103’) και Αγιάλα (112’) έδωσαν στην Ατλέτικο Μινέιρο τον τίτλο της υπερπρωταθλήτριας Λατινικής Αμερικής.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.