Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φελίπε Λουίζ: «Όνειρο να παίξω στην Τσέλσι»

Φελίπε Λουίζ: «Όνειρο να παίξω στην Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2014 21:59
Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Φελίπε Λουίζ στην Τσέλσι, με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο και να ανακοινώνεται από τη διοίκηση.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Τσέλσι πως ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο για την απόκτηση του Φελίπε Λουίζ, η μεταγραφή του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ ολοκληρώθηκε και τυπικά, με τον 28χρονο άσο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους «μπλε».

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Έχω πλέον την ευκαιρία να παίξω στην Τσέλσι και στο αγγλικό πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος και δεν βλέπω την ώρα ν' αρχίσουμε για να δώσω ό,τι καλύτερο για την ομάδα στη διάρκεια των επόμενων σεζόν» δήλωσε ο παίκτης, για τον οποίο η Τσέλσι φέρεται ότι έδωσε περίπου το ποσό των 25 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ατλέτικο.

Κουρτουά: «Σας ευχαριστώ για τα τρία υπέροχα χρόνια»


Φελίπε Λουίζ: «Όνειρο να παίξω στην Τσέλσι»
Στην Τσέλσι θα συνεχίσει -όπως όλα δείχνουν- την καριέρα του και ο Τιμπό Κουρτουά, καθώς ο Βέλγος γκολκίπερ, ο οποίος για τρία χρόνια αγωνίζονταν δανεικός στην Ατλέτικο από τους «μπλε», αποχαιρέτησε τους οπαδούς της ισπανικής ομάδας, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την επιστροφή του στους Λονδρέζους:

«Ευχαριστώ την Ατλέτικο και τους οπαδούς της για αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια» έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebooκ ο ταλαντούχος γκολκίπερ ο οποίος θα παλέψει με τον Πετρ Τσεχ για τη θέση του βασικού γκολκίπερ στην Τσέλσι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.