Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κληρώνει για Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Αστέρα

Κληρώνει για Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Αστέρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2014 03:25
Τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα μάθει το μεσημέρι της Παρασκευής (13:00) ο Παναθηναϊκός, ενώ μία ώρα μετά θα γίνει η κλήρωση και για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου ο Ατρόμητος και ο Αστέρας θα μάθουν τους αντιπάλους τους.

Την Παρασκευή στις 13:00 ώρα Ελλάδος θα γίνει η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον αντίπαλο που καλείται να ξεπεράσει για να προκριθεί στα πλει-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Ζενίτ, Λιλ, Κοπεγχάγη, Σταντάρ Λιέγης και Μπεσίκτας, καθώς βρίσκονται στο γκρουπ των ανίσχυρων των μη πρωταθλητών μαζί με Ντίπρο, Φέγενοορντ, Γκρασχόπερς και ΑΕ Λεμεσού, τις οποίες και αποφεύγουν.

Οι πρώτοι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου θα γίνουν στις 29-30 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί στις 5-6 Αυγούστου

Οι πιθανοί αντίπαλοι για Ατρόμητο, Αστέρα


Κληρώνει για Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Αστέρα
Μία ώρα μετά (14:00) θα γίνει η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου Ατρόμητος και ο Αστέρας θα μάθουν τους αντιπάλους τους (ο Αστέρας θα παίξει παιχνίδια εάν ξεπεράσει το εμπόδιο της Ροβανιέμι).

Ο Ατρόμητος βρίσκεται στους ισχυρούς και έχει τοποθετηθεί στο 3ο γκρουπ για την κλήρωση κάτι που σημαίνει πως θα αντιμετωπίσει μία εκ των Άστρα, Γκρέντιγκ (ουσιαστικά προκρίθηκε μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα με Τσουκαρίτσκι) ή έναν από τους νικητές των αγώνων Αμπερντίν– Χρόνινχεν (0-0 το πρώτο παιχνίδι), Λίνφιλντ–ΑΙΚ (1-0 το πρώτο παιχνίδι), Σαράγεβο–Χάουγκεσουντ (0-1 το πρώτο παιχνίδι), Ντέρι-Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ (0-1 το πρώτο παιχνίδι).

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στους ανίσχυρους και έχει τοποθετηθεί στο 1ο γκρουπ για την κλήρωση κάτι που σημαίνει πως εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Ροβανιέμι θα αντιμετωπίσει μία εκ των Λιόν, Τσερνομόρετς, Κρασνοντάρ (ουσιαστικά προκρίθηκε μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα με Σίλαμαε Κάλεβ), Μάιντς (ομάδα του Στέφανου Καπίνο) ή έναν από τους νικητές των αγώνων Ρόζενμποργκ - Σλίγκο Ρόβερς (1-2 το πρώτο παιχνίδι), Λουκέρνη - Σεντ Τζόνστοουν (1-1 το πρώτο παιχνίδι).

Οι πρώτοι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου θα γίνουν στις 31 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί στις 7 Αυγούστου. Να σημειωθεί πως δεν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση (οι κληρώσεις θα μεταδοθούν σε live streaming στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.