Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραδέχθηκε τη δαγκωνιά και ζήτησε συγνώμη ο Σουάρες

Παραδέχθηκε τη δαγκωνιά και ζήτησε συγνώμη ο Σουάρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2014 21:43
Ο Λουίς Σουάρες με δήλωση του παραδέχθηκε πως δάγκωσε τον Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος με την σειρά του έστειλε μήνυμα στον Ουρουγουανό μέσω twitter, τονίζοντας πως έχει ήδη ξεχάσει το περιστατικό και πως ελπίζει η FIFA να μειώσει την ποινή που του έχει επιβληθεί.

Παρότι αρχικά ο Λουίς Σουάρες ισχυρίστηκε πως… γλίστρησε πάνω στον Κιελίνι, ο ίδιος παραδέχθηκε τελικά πως δάγκωσε τον Ιταλό αμυντικό στο παιχνίδι της Ουρουγουάης με την Ιταλία και ζήτησε συγνώμη.

Μάλιστα λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση του Σουάρες, ο Κιελίνι απάντησε στον επιθετικό της Λίβερπουλ μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter, δηλώνοντας πως έχει ξεχάσει το περιστατικό και ευχήθηκε να μειωθεί η ποινή που του έχει επιβληθεί από την FIFA.

Η συγνώμη του Σουάρες:


«Έπειτα από αρκετές μέρες ηρεμίας και χαλάρωσης στο σπίτι με την οικογένειά μου, είχα την ευκαιρία να σκεφτώ όλα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Ιταλία, στις 24 Ιουνίου.

Ανεξάρτητα από τις αντιφατικές δηλώσεις των τελευταίων ημερών και όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, χωρίς βέβαια να υπάρχει πρόθεση επισκίασης της καλής παρουσίας της Ουρουγουάης, η αλήθεια είναι ότι δάγκωσα τον συνάδελφο μου, Τζόρτζιο Κιελίνι κατά τη σύγκρουσή μας.

Μετανιώνω ειλικρινά για την κίνησή μου.

Ζητώ συγγνώμη από τον Τζόρτζιο Κιελίνι και ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα.

Υπόσχομαι πως δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο στο μέλλον
.

To tweet του Κιελίνι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.