Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στη Ντιναμό ο Μασάντο

Και επίσημα στη Ντιναμό ο Μασάντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/6/2014 14:20
Παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα πρέπει να θεωρείται ο Πάουλο Μασάντο, καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραχώρηση του Πορτογάλου άσου στην κροατική ομάδα. «Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου» δήλωσε ο παίκτης.

Μετά από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Πάουλο Μασάντο αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κροατία με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Πορτογάλου μέσου όχι όμως και το ποσό της μεταγραφής (φέρεται ότι αγγίζει το 1,8 εκατ. ευρώ) ενώ ο παίκτης, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, με δηλώσεις του ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας:

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Πάουλο Μασάντο, στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στον Πάουλο καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύλλογό μας.

Ο Πάουλο Μασάντο, από την πλευρά του, επεσήμανε:

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για τα δύο υπέροχα χρόνια που έζησα στην Ελλάδα, όχι μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του συλλόγου, αλλά και τον υπέροχο κόσμο του Θρύλου για όσα μου προσέφεραν! Εύχομαι ο Ολυμπιακός να πηγαίνει διαρκώς μπροστά και να κατακτά ολοένα και περισσότερους τίτλους. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου»!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.