Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Βιδάλ στο Μουντιάλ η Χιλή

Με Βιδάλ στο Μουντιάλ η Χιλή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2014 22:33
Την τελική 23άδα της Εθνικής Χιλής για το Μουντιάλ της Βραζιλίας ανακοίνωσε ο Χόρχε Σαμπάολι ο οποίος συμπεριέλαβε κανονικά τους Αρτούρο Βιδάλ και Χόρχε Βαλδιβία που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Αρτούρο Βιδάλ υποβλήθηκε πριν μερικές εβδομάδες σε εγχείρηση στο μηνίσκο για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και τελικώς θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς ο Χόρχε Σαμπάολι τον συμπεριέλαβε στην τελική 23αδα για το Μουντιάλ.

Στη Βραζιλία θα αγωνιστεί και ο Χόρχε Βαλδιβία παρά τον μικροτραυματισμό που αποκόμισε στο φιλικό με την Αίγυπτο, ενώ αντίθετα «κόπηκε» ο Ματίας Φερνάντες της Φιορεντίνα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο.

Οι υπόλοιποι έξι που έμειναν εκτός σε σχέση με την προεπιλογή είναι οι Γκαρσές, Αντρία, Γκονσάλες, Πάμπλο Φερνάντες, Μιγιάρ και Κανάλες

Η αποστολή της Χιλής:


Τερματοφύλακες: Μπράβο (Ρεάλ Σοθιεδάδ), Ερέρα (Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε), Τοσέγι (Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα)

Αμυντικοί: Μεδέλ (Κάρντιφ), Χάρα (Νότιγχαμ), Ρόχας (Ο’ Χίγκινς), Μένα (Σάντος), Ίσλα (Γιουβέντους), Αλμπορνός (Μάλμε)

Μέσοι: Βαλντίβια (Παλμέιρας), Γκουτιέρες (Τβέντε), Φουενσαλίδα (Κόλο Κόλο), Σίλβα (Οσασούνα), Βιδάλ (Γιουβέντους), Αρανγκίς (Ιντερνασιονάλ), Ντίας (Βασιλεία), Καρμόνα (Ατλάντα)

Επιθετικοί: Σάντσες (Μπαρσελόνα), Παρέδες (Κόλο Κόλο), Βάργκας (Βαλένθια), Μποσενζούρ (Γουίγκαν), Πινίγια (Κάλιαρι), Ορεγιάνα (Θέλτα)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.