Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στις 12 Αυγούστου το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ

Στις 12 Αυγούστου το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2014 22:17
Μετά τον Μαδριλένικο τελικό στη Λισαβόνα, Ρεάλ και Σεβίλλη θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον ισπανικό «εμφύλιο» του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί στις 12 Αυγούστου στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Στις 12 Αυγούστου στο Κάρντιφ Στέντιουμ θα διεξαχθεί το παιχνίδι για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ανάμεσα στην κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ και την νικήτρια του Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλη, με το παιχνίδι να διεξάγεται –εν αντιθέσει με τις προηγούμενες χρονιές- στα μέσα Αυγούστου λόγω της κατάργησης των διεθνών φιλικών το συγκεκριμένο μήνα.

Να σημειωθεί πως η Ρεάλ έχει κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο το 2002 κόντρα στη Φέγιενορντ με σκορ 3-1, ενώ έχει δύο αποτυχημένες απόπειρες το 1998 (0-1 από Τσέλσι) και 2000 (1-2 από Γαλατασαράι).

Στον αντίποδα, η Σεβίλλη έχει κερδίσει τον τίτλο το 2006, όταν επικράτησε με 3-0 της Μπαρτσελόνα, ενώ ένα χρόνο μετά ηττήθηκε με 3-1 από τη Μίλαν του νυν τεχνικού της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι.

Πολυνίκης της διοργάνωσης είναι η Μίλαν με 5 κατακτήσεις, ενώ ακολουθούν Μπαρτσελόνα με 4 και Λίβερπουλ με 3.

Όσον αφορά την Ρεάλ, η «βασίλισσα» χάρη στη κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεκδικήσει ακόμα έναν τίτλο αφού θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά μετά το 2000 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα διεξαχθεί στο Μαρόκο από τις 10 μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.