Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Νταβίντ Λουίζ η Παρί!

Ανακοίνωσε Νταβίντ Λουίζ η Παρί!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2014 00:00
Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να θεωρείται ο Νταβίντ Λουίζ, καθώς η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τους «μπλε» για την απόκτηση του. Στα 61 εκατ. ευρώ φέρεται να έκλεισε η συμφωνία.

Λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Τσέλσι να έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν για την πώληση του Νταβίντ Λουίζ, οι Παριζιάνοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με την αγγλική ομάδα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού!

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να συμφωνηθούν οι όροι του συμβολαίου του και ο διεθνής άσος να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, οι «μπλε» θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 61 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του 27χρονου αμυντικού, ο οποίος γίνεται αυτόματα η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Παρί Σεν Ζερμέν με αυτή την προσθήκη θα έχει στο ρόστερ της το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Εθνικής Βραζιλίας (Λουίζ, Σίλβα) την ώρα που ο Άλεξ αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα όπως δήλωσε ο Λοράν Μπλαν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.