Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προπονήθηκαν και ελπίζουν για τον τελικό Κόστα και Τουράν!

Προπονήθηκαν και ελπίζουν για τον τελικό Κόστα και Τουράν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2014 21:20
Ευχάριστα νέα στην Ατλέτικο καθώς οι Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν προπονήθηκαν κανονικά και έχουν αρκετές ελπίδες για να αγωνιστούν στον αυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ.

Παρότι όλα έδειχναν ότι ο Ντιέγκο Κόστα θα χάσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη θλάση που είχε υποστεί στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός επιθετικός εξέπληξε τους πάντες, καθώς προπονήθηκε κανονικά στην τελευταία προπόνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος σκόρερ των «ροχιμπλάνκος» ταξίδεψε πριν λίγες ημέρες στο Βελιγράδι για να συναντηθεί με τη γιατρό Μαριγιάνα Κοβάσεβιτς, που επουλώνει ανάλογους τραυματισμούς σε χρόνο-ρεκόρ χρησιμοποιώντας πλακούντα αλόγου (!) και μετά την προπόνηση της Παρασκευής ο 25χρονος θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να αγωνιστεί στον τελικό με τη Ρεάλ.

Το αν θα ξεκινήσει βασικός δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά, ωστόσο φαίνεται ότι ο Κόστα θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην αποστολή και πλέον η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από την απόφαση του Ντιέγκο Σιμεόνε που φυσικά θα συμβουλευτεί και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Από την άλλη, ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Αρντά Τουράν, καθώς ο Τούρκος άσος της Ατλέτικο προπονήθηκε κι αυτός με αυξημένη ένταση και θέτει υποψηφιότητα για να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.