Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική:  «Αντίο» με νίκη

Γ’ Εθνική: «Αντίο» με νίκη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2014 21:37
Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-1 τον Πανναξιακό και ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην Γ’ Εθνική, με τους παίκτες της «Ένωσης» να σηκώνουν και το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Το… μαρτύριο της Γʼ Εθνικής τελείωσε για την ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 3-1 του Πανναξιακού στο ΟΑΚΑ στην τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου και πλέον ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν στη Football League.

Πρωταγωνιστής της «Ένωσης» ήταν ο Ανάκογλου ο οποίος με δύο γκολ στο 7’ και στο 31’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Ο Ρόβας μείωσε στο 60’ σε 2-1 για τον Πανναξιακό, ωστόσο στο 80’ ο 16χρονος Βλαχομήτρος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1, πετυχαίνοντας το τελευταίο τέρμα της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική.

Μάλιστα οι παίκτες της ΑΕΚ σήκωσαν και την κούπα του πρωταθλητή, με την απονομή να είχε τυπικό χαρακτήρα.

ΑΕΚ: Ντούνης, Γεωργέας (56ʼ Βιδάλης), Τσιρίλο (56ʼ Τσέλιος), Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ρόβας, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Πόποβιτς (56ʼ Βλαχομήτρος), Γροντής

Πανναξιακός: Τσαϊλάκης, Καρελέμογλου, Παναγιωτίδης, Μεσημέρης (46ʼ Βούλγαρης), Μποδόνιας, Κατσάνης, Μπανακάκης, Καλογέρης (58ʼ Σάντα), Χαμηλοθώρης, Λίμα (78ʼ Ευριπιώτης), Ρόβας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.