Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πέτυχε χατ-τρικ και σκέφτεται να συνεχίσει ο Ντι Νατάλε

Σέριε Α: Πέτυχε χατ-τρικ και σκέφτεται να συνεχίσει ο Ντι Νατάλε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2014 01:04
Ο Ντι Νατάλε πέτυχε χατ-τρικ στο –θεωρητικά- τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του διαμορφώνοντας το τελικό 3-3 στην αναμέτρηση Ουντινέζε με την Σαμπντόρια, ωστόσο ο ίδιος άφησε ανοιχτό παράθυρο να συνεχίσει για ένα χρόνο ακόμα.

Εντυπωσιακός για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Ντι Νατάλε, ο οποίος στο –θεωρητικά- τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, πέτυχε χατ-τρικ (26’, 31’, 88’) διαμορφώνοντας το τελικό 3-3 στο παιχνίδι της Ουντινέζε με την Σαμπντόρια στο «Φρίουλι» για την τελευταία αγωνιστική της Σέριε Α.

Μάλιστα ο 36χρονος Ιταλός επιθετικός ο οποίος έφτασε τα 17 γκολ τη φετινή σεζόν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει και τη νέα σεζόν, παρότι είχε δηλώσει πως το καλοκαίρι θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του:

«Είναι κρίμα που η σεζόν τελειώνει τώρα που βρίσκομαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και απολαμβάνω με τις εμφανίσεις μου. Ελπίζω να συνεχίσω. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι τις διακοπές με την οικογένεια μου. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω» δήλωσε στο «sky italia» ο άσος της Ουντινέζε ο οποίος έφτασε τα 193 γκολ στη Σέριε Α.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.