Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε Καμαρά η Καλλονή, ανανέωσαν Ματζουράκης, Λεοζίνιο

Πήρε Καμαρά η Καλλονή, ανανέωσαν Ματζουράκης, Λεοζίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2014 15:35
Την απόκτηση του Ανρί Καμαρά ανακοίνωσε η διοίκηση της Καλλονής, η οποία παράλληλα γνωστοποίησε την παραμονή του Λεοζίνιο και του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Ματζουράκη. Στην Ιταλία η προετοιμασία.

Σε αρκετές ανακοινώσεις προχώρησε την Δευτέρα η διοίκηση της Καλλονής, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανρί Καμαρά, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναιτωλικό και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους νησιώτες.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος φορ είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά το 2010 στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ατρομήτου, ενώ ένα χρόνο αργότερα αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό, με τη φανέλα του οποίου σημείωσε 9 γκολ τη φετινή σεζόν.

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Σενεγαλέζο επιθετικό Ανρί Καμαρά».

Ανανέωσε ο Λεοζίνιο, συνεχίζει με Ματζουράκη

Πήρε Καμαρά η Καλλονή, ανανέωσαν Ματζουράκης, Λεοζίνιο
Παράλληλα η Καλλονή ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λεοζίνιο για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Βραζιλιάνος άσος αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας στην προσπάθεια της για την παραμονή, μετρώντας 7 γκολ και 7 ασίστ και θα μείνει στο ρόστερ της ομάδας για ακόμα μια σεζόν.

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λεοζίνιο για τον επόμενο χρόνο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Από την άλλη, η ΠΑΕ γνωστοποίησε την παραμονή του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο της ομάδας για ακόμα ένα χρόνο:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή μας Γιάννη Ματζουράκη για όσα πολύτιμα πρόσφερε τη δύσκολη φετινή χρονιά στην ομάδα μας και να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Στην Ιταλία η προετοιμασία, εξαντλήθηκαν τα διαρκείας

Πήρε Καμαρά η Καλλονή, ανανέωσαν Ματζουράκης, Λεοζίνιο
Μέσα σ’ όλα τα άλλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας, η οποία θα ταξιδέψει στην Ιταλία στις 17 Ιουλίου με την επιστροφή να έχει οριστεί για τις 31 του ίδιου μήνα, ενώ όπως τονίζεται, αναμένεται να δώσει –όπως και πέρσι- φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Σέριε Α.

Η ανακοίνωση:

«Στις 17 Ιουλίου η αποστολή της Καλλονής μας θα ταξιδέψει στην Βόρεια Ιταλία, στο Λοδρόνε της επαρχίας Τρεντίνο. Εκεί οι ποδοσφαιριστές μας θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, δίνοντας δυνατά φιλικά με ομάδες της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιταλίας, γνωστής και ως Serie A.

Η επιστροφή της ομάδας μας στην βάση της έχει οριστεί για τις 31 Ιουλίου
».

Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε πως εξαντλήθηκαν τα 400 διαρκείας που διέθεσε για τη νέα σεζόν:

«Εξαντλήθηκαν και τα 400 διαρκείας που διέθεσε η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ για την αγωνιστική περίοδο της Superleague ΟΠΑΠ 2014-2015.

Ενημερώνουμε πως οι φίλαθλοι που συμπλήρωσαν την αίτηση για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας και έχουν κάνει την εξόφληση θα ενημερωθούν το προσεχές διάστημα για την παραλαβή του.

Υπενθυμίζουμε πως τα εισιτήρια διαρκείας θα αναγράφουν αριθμό θέσης και ως εκ τούτου οι κάτοχοι θα διατηρούν το ατομικό τους κάθισμα για όλη τη χρονιά
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.