Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έμεινε ζωντανός για το… σεντόνι ο ΠΑΟΚ!

Σούπερ Λιγκ: Έμεινε ζωντανός για το… σεντόνι ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2014 22:30
Παρότι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο από γκολ του Ταυλαρίδη (38’), ο «δικέφαλος του Βορρά» έκανε την ανατροπή (2-1) μέσα σε τέσσερα λεπτά με τους Σαλπιγγίδη (74’) και Αθανασιάδη (78’) και έμεινε ζωντανός στη μάχη για την πρώτη θέση των πλει-οφ. Έπιασε πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Γλύκος!

Τρομερή νίκη για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» έκανε την ανατροπή (2-1) κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και πήρε μια νίκη που του επιτρέπει να παραμείνει ζωντανός στη μάχη για την πρώτη θέση των πλει-οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί στο 38’ με τον Ταυλαρίδη, ωστόσο ο ΠΑΟΚ, όπως συνηθίζει τη φετινή σεζόν, πέτυχε την ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά χάρη στη κεφαλιά του Σαλπιγγίδη (74’) και το σουτ του Αθανασιάδη (78’)!

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι παραλίγο να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε, όταν ο Λαζαρίδης κέρδισε πέναλτι (ανύπαρκτο) στο 90+1’, με τον Ατρόμητο να είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2.

Ωστόσο ο Γλύκος μάντεψε σωστά, αποκρούοντας την εκτέλεση του Παπαδόπουλου, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να αποδράσει με τη νίκη από το Περιστέρι και να μειώσει ξανά στο -3 τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η ομάδα του Γεωργιάδη, καθώς ο Τζαβέλλας αποβλήθηκε στο 89’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές:

1. Παναθηναϊκός 10
2. ΠΑΟΚ 7
3. Αστέρας Τρίπολης 4
4. Ατρόμητος 3

* Ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με -3 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.