Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κωνσταντίνου: «Ο Μαρινάκης χαίρεται με όσα έγιναν»

Κωνσταντίνου: «Ο Μαρινάκης χαίρεται με όσα έγιναν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2014 17:51
Για προσχεδιασμένα επεισόδια από οπαδούς του ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου στον ραδιοφωνικό αέρα του «Αθλητικού Metropolis» λέγοντας πως ο Μαρινάκης χάρηκε με τα επεισόδια της Λεωφόρου.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, σε συνέντευξή του λίγες ώρες μετά τα επεισόδια της Λεωφόρου, έκανε λόγο για χαρά του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα συνέβησαν, τόνισε πως τα επεισόδια ήταν προσχεδιασμένα από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων, ενώ πρόσθεσε πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ να απομονώσουν αυτούς τους οπαδούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Θεωρώ πως όλα αυτά που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τα είχαν προσχεδιασμένα, διότι την ώρα της εισόδου ένας φίλαθλος πέταξε μια φωτοβολίδα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία έγινε ότι έγινε. Αφού πήραν τους φίλους του Παναθηναϊκού οι διμοιρίες των ΜΑΤ και τους μετακίνησαν στην γωνία της Θύρας 7 τότε πήραν τα καπνογόνα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και άρχισαν να πετάνε».

«Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν οι υγιείς φίλαθλοι των συνδέσμων, από τους αλήτες που πάνε στα γήπεδα και μοναδικό τους σκοπός είναι να δημιουργήσουν επεισόδια. Που τον βρήκε τον πυρσό δηλαδή αυτός που τον πέταξε και έγιναν τα επεισόδια; Ήμασταν έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Στην Θύρα 13 υπήρχε πανό που καλωσόριζε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. Επειδή την ξέρω την Θύρα 4 από την εποχή που έπαιζα μπάλα, ξέρω πόσο ντόμπροι είναι, ζητώ να τους διαγράψει. Ο Μαρινάκης τώρα χαίρεται. Και βέβαια χαίρεται
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.