Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα επεισόδια της Λεωφόρου από τη κερκίδα (video)

Τα επεισόδια της Λεωφόρου από τη κερκίδα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2014 17:14
Αποκαλυπτικό βίντεο διάρκειας έξι λεπτών το οποίο απαθανατίζει τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στις εξέδρες της Λεωφόρου, ανέβηκε τη Δευτέρα στο διαδίκτυο.

Τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λεωφόρο ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ απαθανατίσε ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο, τραβηγμένο από τις κερκίδες του γηπέδου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η αστυνομία, συνελήφθησαν 16 άτομα και προσήχθησαν άλλα 4, ενώ να σημειωθεί πως το φύλλο αγώνα «καίει» τις δύο ομάδες οι οποίες κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως μόλις εισήλθαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, άρχισαν τις ρίψεις φωτοβολίδων και αντικειμένων στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ανταπέδωσαν, ενώ περίπου 30 οπαδοί των γηπεδούχων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο από άλλες θύρες.

Παράλληλα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ανδρεάς Παππάς αναφέρει ότι κατά την διάρκεια του αγώνα ένα αντικείμενο χτύπησε τον Σκόνδρα αλλά δεν τον τραυμάτισε.

Δείτε το βίντεο:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.