Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2014 20:00
Με γκολ του Ραούλ Γκαρθία στο 43’, η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 1-0 την Βαλένθια στο «Μεστάγια» και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Σε ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες, η Ατλέτικο κατάφερε να πάρει ακόμα μια νίκη που την φέρνει πιο κοντά στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 1-0 της Βαλένθια στο «Μεστάγια» και ξέφυγε προσωρινά με +6 από τη 2η Ρεάλ, τρεις στροφές πριν το φινάλε της σεζόν.

Κακό παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η Ατλέτικο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 43’ με κεφαλιά του Ραούλ Γκαρθία! Στην επανάληψη, ο Ντιέγκο Κόστα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων για την Ατλέτικο στο 51’ και στη συνέχεια η ομάδα του Σιμεόνε οπισθοχώρησε με στόχο να διατηρήσει τη νίκη.

Η Βαλένθια είχε καλή στιγμή στο 73’ με σουτ του Φεγκουλί, ωστόσο ο άσος των «νυχτερίδων» δεν κατάφερε να σκοράρει και να επιτρέψει στην ομάδα του να ισοφαρίσει.

Μάλιστα η Βαλένθια και παραλίγο να δεχθεί δεύτερο τέρμα στο φινάλε, με τον Γκουαίτα ωστόσο να κερδίζει ξανά σε τετ-α-τετ τον Ντιέγκο Κόστα!

Στις καθυστερήσεις ο Χουανφράν αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ωστόσο η Ατλέτικο κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το «Μεστάγια» και να ξεφύγει προσωρινά με +6 και +7 από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ».

Αντίθετα, η Βαλένθια έμεινε στην 8η θέση με 45 και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με τη Σεβίλλη για τους «4» του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.