Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαριά «καμπάνα» σε Ραμίρες (video)

Βαριά «καμπάνα» σε Ραμίρες (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2014 21:55
Τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών επέβαλε στον Ραμίρες η αγγλική ομοσπονδία για το εκτός φάσης χτύπημα στον Σεμπάστιαν Λάρσον στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Σάντερλαντ, κάτι που σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος μέσος δεν θα αγωνιστεί ξανά στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε για τον Ραμίρες της Τσέλσι, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος των «μπλε» μπορεί να γλίτωσε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Σάντερλαντ το Μ. Σάββατο για τo εκτός φάσης χτύπημα στον Σεμπάστιαν Λάρσον, ωστόσο δεν γλίτωσε και την τιμωρία από την αγγλική ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα ο διεθνής άσος τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές, καθώς παραδέχθηκε την ενέργεια του, κάτι που σημαίνει πως δεν θα παίξει ξανά στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, μιας και απομένουν μόλις τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έτσι ο Ραμίρες δεν θα ενισχύσει την Τσέλσι στα παιχνίδια με Λίβερπουλ, Νόριτς και Κάρντιφ και θα αγωνιστεί μόνο στον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο όπως και στον τελικό με Ρεάλ ή Μπάγερν, εφόσον η ομάδα του προκριθεί.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.