Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη λίστα της Τότεναμ ο Μόγιες!

Στη λίστα της Τότεναμ ο Μόγιες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2014 19:47
Αρκετά ψηλά στη λίστα της Τότεναμ για τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Τιμ Σέργουντ το καλοκαίρι βρίσκεται το όνομα του Ντέιβιντ Μόγιες, όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα!

Μπορεί να αποχώρησε σαν αποτυχημένος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο φαίνεται πως ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν θα μείνει για πολύ καιρό μακριά από τους πάγκους, καθώς ήδη το όνομα του «παίζει» για αρκετές ομάδες της Αγγλίας που αναζητούν προπονητή για τη νέα σεζόν.

Μια από αυτές είναι η Τότεναμ, καθώς τα αγγλικά Μέσα κάνουν λόγο πως ο Σκωτσέζος τεχνικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «σπιρουνιών» για τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Τιμ Σέργουντ το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί, οι άνθρωποι της Τότεναμ σκοπεύουν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Σκωτσέζο προπονητή, ο οποίος βρίσκονταν στο στόχαστρο της ομάδας και πριν δύο χρόνια, όταν αυτός ήταν στο «τιμόνι» στην Έβερτον και η διοίκηση των Λονδρέζων αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Χάρι Ρέντναπ.

Να σημειωθεί πως μέχρι πρότινος, ο πρώτος στη λίστα των αντικαταστατών του Τιμ Σέργουντ ήταν ο Λουίς Φαν Χάαλ, ωστόσο η περίπτωση του έγινε ιδιαίτερα δύσκολη εξαιτίας του ενδιαφέροντος της Μαν. Γιουνάιτεντ.

Μέχρι στιγμής πάντως, αρκετές στοιχηματικές εταιρίες έχουν ως πρώτο φαβορί την Νιούκαστλ ως την ομάδα που αναμένεται να αναλάβει το καλοκαίρι ο Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς είναι αμφίβολο εάν ο Άλαν Πάρντιου θα παραμείνει στις «καρακάξες» και τη νέα σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.