Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκιγκς αντί Μόγιες μέχρι το καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γκιγκς αντί Μόγιες μέχρι το καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2014 12:42
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί και επίσημα ο Ντέιβιντ Μόγιες, με τον Ράιαν Γκιγκς να αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας το «τιμόνι» της ομάδας.

Όπως αναμενόταν, ο Ντέιβιντ Μόγιες αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν καν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την πρόσληψή του στη θέση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος από την αρχή της χρονάς ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου του Μόγες διατηρώντας παράλληλα τα αγωνιστικά του καθήκοντα.

«Η Μαν. Γιουνάιτεντ ανακοινώνει ότι ο Ντέιβιντ Μόγες αποχώρησε από το σύλλογο. Η διοίκηση του συλλόγου θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά, την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια με την οποία εργάστηκε», η ανακοίνωση του συλλόγου.

Στη σύντομη θητεία του, ο Μόγιες… κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή της μετά από 34 αγωνιστικές (57 βαθμούς) από τη σεζόν 1990-91 (56), μετρώντας ήδη 11 ήττες πρωταθλήματος!

Παράλληλα οι «κόκκινοι διάβολοι» μένουν για πρώτη φορά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 19 χρόνια, ενώ δύσκολα θα προλάβουν την έξοδο τους στο Γιουρόπα Λιγκ!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.