Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μπέρνλι (video)

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μπέρνλι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2014 00:59
Μετά από 4 χρόνια, η Μπέρνλι επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς η ομάδα του Σον Ντάις κέρδισε με 2-0 τη Γουίγκαν και εξασφάλισε και μαθηματικά τη δεύτερη θέση στην Τσάμπιονσιπ που οδηγεί απευθείας στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Μετά τη πρωτοπόρο της Τσάμπιονσιπ Λέστερ, η Μπέρνλι είναι η δεύτερη ομάδα που εξασφάλισε το δεύτερο και τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Η ομάδα του Σον Ντάις (θεωρείται από τους ανερχόμενους προπονητές στο αγγλικό ποδόσφαιρο) κέρδισε με 2-0 τη Γουίγκαν στο «Τερφ Μουρ» χάρη στα γκολ των Μπαρνς (22’) και Kάιτλι (42’) με αποτέλεσμα να «σφραγίσει» τη δεύτερη θέση και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 4 χρόνια.

Πλέον το 3ο εισιτήριο θα κριθεί μέσω των πλει-οφ (3η-6η θέση) στο οποίο θα λάβει μέρος η Ντέρμπι του Στιβ ΜακΛάρεν, η ΚΠΡ του Χάρι Ρέντναπ, ενώ μένει να μάθουμε τις άλλες δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν το «πάζλ», με τη Γουίγκαν να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση με 70 βαθμούς και τη Μπράιτον στην 6η με 66, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Οι πανυγηρισμοί του κόσμου στο φινάλε του ματς (δείτε από το 2:40):


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.