Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστρέφει στους ομίλους μετά από 6 χρόνια η Σπόρτινγκ του Ζαρντίμ!

Επιστρέφει στους ομίλους μετά από 6 χρόνια η Σπόρτινγκ του Ζαρντίμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2014 03:47
Την συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια εξασφάλισε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Λεονάρντο Ζαρντίμ, μετά τη νίκη της με 1-0 κόντρα στη Μπελενένσες.

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σίλβα στο 52’, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ κέρδισε με 1-0 τη Μπελενένσες και εξασφάλισε και μαθηματικά την δεύτερη θέση που δίνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου!

Συγκεκριμένα η ομάδα της Λισαβόνας η οποία έχει σερί 9-1-0 στα τελευταία 10 παιχνίδια πρωταθλήματος, ξέφυγε προσωρινά με +11 από την 3η Πόρτο, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, με αποτέλεσμα να «σφραγίσει» τη 2η θέση και να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2008-09 όπου έφτασε μέχρι τους «16» του θεσμού (αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 12-1 από τη Μπάγερν).

Θεωρητικά η Σπόρτινγκ είναι και μέσα στη μάχη του πρωταθλήματος, ωστόσο οι τέσσερις βαθμοί διαφορά από την πρωτοπόρο Μπενφίκα που έχει και παιχνίδι λιγότερο, είναι σχεδόν αδύνατο να καλυφθούν μέσα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.