Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη πριν τον «τελικό» για Μάντσεστερ Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη πριν τον «τελικό» για Μάντσεστερ Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2014 17:05
Μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 4-1 τη Σαουθάμπτον στο «Έτιχαντ» και πέρασε προσωρινά στην δεύτερη θέση και στο -1 από την κορυφή. Δικαιολογημένα παράπονα των φιλοξενούμενων στο δεύτερο γκολ, τραυματισμός σοκ του Ροντρίγκεζ.

Επιστροφή στις νίκες για τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι κέρδισε με 4-1 την Σαουθάμπτον στο «Έτιχαντ» χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση και πλέον μπορεί να σκάφτεται το ντέρμπι κορυφής της επόμενης αγωνιστικής με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Οι «πολίτες» πήραν προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με πέναλτι του Γιάγια Τουρέ, ωστόσο στη συνέχεια η Σαουθάμπτον είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αφού γλίτωσε στο 35’, με τον Τζέκο να σημαδεύει το δοκάρι, κέρδισε πέναλτι στο 37’, το οποίο ο Λάμπερτ μετουσίωσε σε γκολ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ωστόσο η Σίτι κατάφερε να απαντήσει άμεσα, με τον Νασρί να κάνει το 2-1 στο 45+1’ από φανερή θέση οφσάιντ, ενώ στο 45+4’ ο Τζέκο «έγραψε» το 3-1, δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, η Σαουθάμπτον έψαξε το γκολ για να επιστρέψει στο παιχνίδι χωρίς αποτέλεσμα και στο 81’ ο Γιόβετιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-1, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην Μάντσεστερ Σίτι.

Σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο φαίνεται ότι αποκόμισε ο Τζέι Ροντρίγκεζ στο πρώτο ημίχρονο και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.