Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τη Λεβερκούζεν ο Χίπια

Τέλος από τη Λεβερκούζεν ο Χίπια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2014 14:44
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λεβερκούζεν αποτελεί ο Σάμι Χίπια μια μέρα μετά την ήττα της ομάδας από το Αμβούργο. Αντικαταστάτης του ο Σάσα Λεβαντόβσκι.

Η απογοητευτική πορεία της Λεβερκούζεν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, με τις «ασπιρίνες» να μετρούν μόλις μια νίκη στα 9 τελευταία τους παιχνίδια (1-2-6), ανάγκασε την διοίκηση του συλλόγου να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Σάμι Χίπια, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας μετά από δύο χρόνια.

Αντικαταστάτης του Φιλανδού τεχνικού θα είναι ο Σάσα Λεβαντόβσκι, μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Νέων, ο οποίος αναλαμβάνει την πρώτη ομάδα της Λεβερκούζεν μέχρι το τέλος της σεζόν και καλείται να την οδηγήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου (αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση με 48 βαθμούς).

«Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση καθώς ο Σάμι έκανε μία φανταστική δουλειά για μας τα δύο τελευταία χρόνια. Αυτό που έκανε εκείνος και το επιτελείο του στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν πέρα των προσδοκιών μας και του έκανε να κερδίσει αμέτρητη διεθνή εκτίμηση», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ και συνέχισε:

«Οι εξελίξεις πάντως των τελευταίων εβδομάδων δεν μας έδωσαν άλλη επιλογή από το να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατό για να σώσουμε τη σεζόν», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.