Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέπε: «Είναι ψεύτης ο Μπουσκέτς»

Πέπε: «Είναι ψεύτης ο Μπουσκέτς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2014 15:03
Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από το «κλάσικο», ωστόσο ο Πέπε δεν έχει ξεχάσει το πάτημα του Μπουσκέτς στο κεφάλι του, με τον Πορτογάλο αμυντικό της Ρεάλ να εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον μέσο της Μπαρτσελόνα.

Λάβρος κατά του Μπουσκέτς εμφανίστηκε ο Πέπε, ο οποίος χαρακτήρισε ψεύτη τον Ισπανό μέσο για τις δηλώσεις του ότι δεν τον πάτησε επίτηδες στο κεφάλι στο πρόσφατο «κλάσικο», κατηγόρησε την Μπαρτσελόνα για το γεγονός πως δεν πήρε καμία θέση στο ζήτημα, ενώ πρόσθεσε πως αν οι ρόλοι είχαν αντιστραφεί, θα τον είχαν διώξει από την Ισπανία:

«Δεν είμαστε ηλίθιοι. Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν ξεκάθαρα τι συνέβη. Ο Μπουσκέτς με πάτησε στο κεφάλι και λέει ψέματα ότι δεν το ήθελε. Μία από τις μεγαλύτερες αρετές είναι η ειλικρίνεια και το να απολογείσαι όταν έχεις κάνει κάποιο λάθος. Στην Μπαρτσελόνα μιλούν για ηθική και αξίες, αλλά δεν πήραν καμία θέση. Έπεσαν οι μάσκες»

«Αν στη θέση του Μπουσκέτς ήμουν εγώ, θα με είχαν πετάξει έξω από τη Ρεάλ. Αυτό άλλωστε είναι που θέλουν πολλοί, να φύγω από την ομάδα. Αν το έκανα εγώ, δεν θα με ήθελαν καν να μείνω στην Ισπανία. Φαίνεται πως έχω τη φήμη του δολοφόνου
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.