Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άλμα παραμονής ο Πλατανιάς, «μπλέκει» η Ξάνθη

Σούπερ Λιγκ: Άλμα παραμονής ο Πλατανιάς, «μπλέκει» η Ξάνθη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2014 21:58
Μια μεγάλη νίκη στην προσπάθεια για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ έκανε ο Πλατανιάς, ο οποίος κέρδισε με 3-2 την Ξάνθη στα Πηγάδια, ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού και έβαλε σε περιπέτειες τους Ακρίτες.

Άλμα παραμονής έκανε ο Πλατανιάς ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη της Ξάνθης και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 στα Πηγάδια, με αποτέλεσμα να φτάσει τους 34 βαθμούς και να αφήσει πίσω του τους Απόλλωνα Σμύρνης (33) και Βέροια (32), δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Τόρες να ανοίγει το σκορ στο 5ο λεπτό, ενώ στο 35’ ο Βλαχοδήμος «έγραψε» το 2-0 για την ομάδα των Χανίων.

Από την άλλη, η Ξάνθη που είχε πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ, κατάφερε να μειώσει στο 48’ με τον Σολτάνι, ενώ είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να ισοφαρίσει με τους Τετέ και Μάνταλο.

Ωστόσο στο 77’ ο Κάταϊ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χοσέμι και «έγραψε» το 3-1, ενώ παρά την γρήγορη απάντηση της Ξάνθης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σολάρι στο 79’, οι Αρκίτες δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι, ο Πλατανιάς ξέφυγε για ένα βαθμό από τις επικίνδυνες θέσεις ενώ η Ξάνθη μπλέκεται πλέον στη μάχη του υποβιβασμού.

Οι τελευταίες θέσεις:

13. Καλλονή 36
14. Ξάνθη 35
15. Πλατανιάς 34
---------------------------------
16. Απόλλων Σμύρνης 33
---------------------------------
17. Βέροια 32
18. Άρης 20

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.