Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έφτυσε τον Ζαμπαλέτα ο Φελαϊνί; (video)

Έφτυσε τον Ζαμπαλέτα ο Φελαϊνί; (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2014 18:31
Με «καμπάνα» αρκετών αγωνιστικών κινδυνεύει ο Μαρουάν Φελαϊνί, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας διέταξε έρευνα για το αν ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτυσε τον Πάμπλο Ζαμπαλέτα στο ντέρμπι με την Σίτι.

Μπορεί ο Μαρουάν Φελαϊνί να γλίτωσε την κόκκινη κάρτα για την αγκωνιά που έριξε στον Πάμπλο Ζαμπαλέτα στο ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Σίτι, ωστόσο ο παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» κινδυνεύει με βαριά τιμωρία από την αγγλική ομοσπονδία, η οποία εξετάζει αν ο Βέλγος χαφ έφτυσε στο πρόσωπο τον αμυντικό των «πολιτών».

Συγκεκριμένα, στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν τον παίκτη της Γιουνάιτεντ να φτύνει τον άσο της Σίτι στο πρόσωπο την ώρα που ήταν πεσμένος στο χορτάρι, έπειτα από την αγκωνιά που του έριξε!

Από την πλευρά του ο Φελαϊνί δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για τις κατηγορίες, ωστόσο ο ίδιος είχε αρνηθεί πως χτύπησε επίτηδες τον Ζαμπαλέτα, τονίζοντας πως ήθελε απλώς να προστατεύσει την κατοχή της μπάλας και ότι ο παίκτης της Σίτι έπεσε πάνω στον αγκώνα του!

«Δεν ξέρω, αλλά δεν το έκανα επίτηδες. Έβαλα το χέρι για να προστατεύσω την κατοχή της μπάλας και ο Ζαμπαλέτα έπεσε πάνω στον αγκώνα μου. Ήταν άτυχος…» δήλωσε.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.