Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη και στο -1 από την κορυφή η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη και στο -1 από την κορυφή η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2014 00:00
Την 7η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, έστω και με αγχωτικό τρόπο πήρε η Λίβερπουλ, η οποία κέρδισε με 2-1 την Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ» και μείωσε στο -1 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Το 7x7 έκανε η Λίβερπουλ, η οποία με γκολ των Τζέραρντ (39’) και Στάριτζ (48’) επικράτησε με 2-1 της Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ» και έκανε ακόμα ένα βήμα στη προσπάθεια της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Οι «κόκκινοι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν ευκαιρίες και τελικώς έφτασαν στο γκολ λίγο πριν τη λήξη, με τον Τζέραρντ να ανοίγει το σκορ στο 39’ με μαεστρική εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ακριβώς άρχισε το δεύτερο για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, καθώς στο 48’ ο Στάριτζ με σουτ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Παρόλα αυτά, η Σάντερλαντ δεν τα παράτησε, είχε δοκάρι με τον Κάτερμολ στο 71’ να μειώσει και τελικώς τα κατάφερε στο 76’, με τον Κι να μειώνει με κεφαλιά σε 2-1.

Το γκολ επέτρεψε στις «μαυρόγατες» να επιστρέψουν στο ματς και στο φινάλε έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ο’ Σέι για να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Άνφιλντ».

Ωστόσο, το τελικό 2-1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη, με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να «σκαρφαλώσει» στη δεύτερη θέση και στο -1 από την Τσέλσι και τη Σάντερλαντ να μείνει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο άλλο παιχνίδι, η Γουέστ Χαμ με πέναλτι του Νομπλ (46’) και αυτογκόλ του Τσέστερ (54’) κέρδισε με 2-1 τη Χαλ και «σκαρφάλωσε» στην 11η θέση με 34 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.